Hoppa till sidans innehåll

SOL-skola 24-28 juni i Rödeby

06 JUL 2019 22:56
Sommarens första SOL-skola är genomfört! Fem dagar fyllda med rörelseglädje, skogsäventyr och kompisskap vid Dackestugan.
  • Uppdaterad: 06 JUL 2019 22:56

Vi vill framföra ett stort TACK till alla våra unga ledare som har genomfört lägret. Ni har alla gjort ett fantastiskt jobb! Med så mycket energi, engagemang och omtanke har ni tagit hand om alla barn i era grupper och gjort lägret till ett succé i år också! Unga kan, unga vill, bara de får utrymme!

Film från SOL-skola v.26

SOL-skolans huvudsakliga syfte är att inspirera och motivera barn till att delta i rörelseaktiviteter ute i naturen. Genom rörelseaktiviteter i skog och mark utvecklar barnen sin motorik och koordinationsförmåga. Lägret är ett nybörjarläger, dvs. fokus ligger på lätt orientering och spännande upptåg. Till alla dessa rörelseaktiviteter har vi gratis redskap i naturen i form av stockar, stenar, träd och kuperad mark där vi kan träna med barnen både i den fria leken och i planerade rörelseaktiviteter. Naturen ger även möjligheter till att stimulera alla sinnen genom att barnen får uppleva och lära känna naturen.Välkomna till SOL-skola i augusti i Bastasjö!

Senast tisdag den 6 augusti vill vi ha anmälan till v.33!

Skribent: Maria Sibileva
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info