Hoppa till sidans innehåll

Tack Axel!

19 DEC 2018 01:06
Tack Axel för din tid i Karlskrona SOK och stort lycka till!
  • Uppdaterad: 19 DEC 2018 01:06

När de två klubbarna FK Vittus och OK Dacke under hösten 2015 diskuterade om att enas och bilda Karlskrona SOK var det ett stort och svårt beslut. Samtidigt hade en ung kille från Dals Rostock packat väskan för att ta ett stort steg i livet och blott 15 år gammal byta hemmets lugna vrå mot elevhemmet Borgen i Olofström. Två stora beslut på varsitt håll.

Våren 2016 korsades sedan våra vägar. Axel Halvarsson, som umgicks mycket med Emil Pettersson borta i Olofström, blickade ytterligare lite österut och bytte gläjande klubbadress till Karlskrona SOK. Tiden går fort och när vi nu ser tillbaka så finns det mycket vi ska vara stolta över. Men framförallt tycker vi att Axel ska vara stolt över den utveckling han har gjort, både som orienterare och som person. Vi minns bland annat 10e platsen på SM-stafetten 2016 där Axel visade stort hjärta och sprang i mål på startsträckan med bara en sko. Med tiden har en jämnhet i orientering vuxit fram och under året som gått så levererade Axel starka insatser på ankarsträckan på såväl 10MILA som Jukola. På våra resor genom landet har vi alltid kunnat lita på att Axel har ordning på sitt men också håller klubbens fana högt.

Men allt gott har ett slut. Så här skriver Axel själv om klubbytet inför 2019:

Jag har flyttat till Göteborg som många vet, och av samma anledning som jag bytte till KSOK 2016 kommer jag nu att byta till Göteborg Majorna OK 2019, eftersom jag flyttat ifrån Blekinge.

Vill passa på att tacka för alla sjukt roliga och givande stunder i både träning och tävling som KSOK skapat och även ett stort tack för det stöd som varit grunden för den utveckling jag gjort under dessa 3 åren.

Vi ses på tävlingar framöver och jag ser verkligen fram emot att få följa er i framtiden!

Så även om vi fortsatt gärna skulle sett dig i klubben framöver, så gläds vi åt att nu få bevittna ditt nästa stora steg. Tack för att du har varit med och format klubbens tre första år. Lycka till med allt och grattis GMOK (igen)!

SM Stafett 2016 H20-laget

H20-laget med de tre 17 åringarna Emil Pettersson, Axel Halvarsson och Oscar Johansson knep 10e platsen på SM Stafett 2016.

 

Jukola 2018Lahti-Hollola Jukola 2018 där Axel tog hand om sistasträckan i Kalrskrona SOKs lag.

 

Skribent: Anton Österblad
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskrona SOK
Björn Zettervall, Östra vägen 14
37331 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info