Hoppa till sidans innehåll

Hittaut Karlskrona


1 MAJ (15 APRIL) - 1 NOV 2020

Snart är er väntan över och det är dags för Karlskronas största friskvårdsprojekt, HittaUt Karlskrona 2020. Vi trycker upp 25 000 kartor av mycket hög kvalitet, som delas ut gratis. Ca 18 400 hushåll får kartan via en separat distribution och resterande kartor erhålls via våra samarbetspartners, vid klubbstugorna och ytterligare utlämningsställen. Kartorna är utdelade till den 1 maj 2020.

Vi har haft väldigt många förfrågningar och önskemål om HittaUt kan starta tidigare. Med anledning av detta och att så många människor i nuvarande situation, av olika skäl, är lediga har vi beslutat att: Vi startar den digitala versionen av HittaUt Karlskrona 2020 den 15 april 2020. Den digitala kartan kan då laddas ner i mobiltelefonen iphone/android eller på webben fr.o.m. den 15 april.

Från start har vi placerat ut 125 st. checkpoints, (kontroller), och de är som vanligt av varierande svårighetsgrad, från grönt, mycket lätt, till svart, svårast. Väldigt många checkpoints, markerade med ett hjul, kan nås med barnvagn, rollator etc. I närheten av månadsskiftet varje månad fr.o.m. juni t.o.m. oktober släpper vi ytterligare 10 st. nya checkpoints som då är tillgängliga i den digitala kartan och som pdf som går att skriva ut från webben.

Årets kartområden är 4 st: - den största från Karlskrona city och norrut t.o.m. Hässlegården, i öster är gränslinjen Lyckebyån och i väster Rosenholm söder om ån, - Rödeby och Dackestugan med omnejd, - Bastasjöstugan och området söder och väster om Bastasjön, - Aspö, norra delen av ön. Området omfattar olika karaktärer och naturtyper, citybebyggelse, parker, skärgård och havsnära områden, storskog och ängsmark. Här finns mycket vackert för alla smaker. 


Karlskrona SOK hälsar alla välkomna till en ny härlig säsong i vår vackra och soliga kommun. Ni kommer att upptäcka platser ni inte visste att de fanns och samtidigt bidra till en förbättrad folkhälsa.

/Leif Ingemarsson

Uppdaterad: 08 APR 2020 13:18 Skribent: Anton Österblad

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info