Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset


Naturpasset är ett utmärkt första sätt att prova på orientering. Kartan är ditt pass till naturen där kontroller kan besökas av vem som helst. Under 2018 kommer vi ej att erbjuda naturpasset i Karlskrona, utan erbjuder istället hittaut.

 

Vinnare 2017

Vinnare

 

Cykeltrim Aspö/Trossö

Mitt i Karlskrona och dess skärgård erbjuds Cykeltrim på Aspö och Trossö. Kluriga fotokontroller där du samtidigt kan ta del av alla sevärdheter.

På Aspö finns sevärdheter från det marina världsarvet och för den som vill kombinera med en längre utflykt finns det även vandrarhem/hotell och restauranger. Möjlighet att hyra cyklar finns i anslutning till turistinformationen på ön (mer information om Aspö). Till Aspö tar du dig kostnadsfritt med vägfärja Aspöleden (tidtabell) från Handelshamnen i Karlskrona. 

 

Cykeltrim Karlskrona Norra

Norr om Karlskrona lämnar du skärgården bakom dig och omges istället av naturnära bebyggelse och gröna skogar. För det har vi ett Cykeltrim just för dig!

 

Fler Naturpass 

Runt om i Sverige finns det gott om Naturpass för att upptäcka såväl städer som natur. Dessa områden hittar du på http://naturpassomraden.orientering.se/Naturpass.

Uppdaterad: 25 APR 2018 23:19 Skribent: Anton Österblad

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Robert Hedman, Gamla Riksvägen 24
37160 Lyckeby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info