Hoppa till sidans innehåll

Ungdom


Börja orientera med oss

Att kunna orientera är en både kul och värdefull kunskap. Detta oavsett om du vill bli tävlingsorienterare eller om du nöjer dig med att njuta av upplevelser av natur och gemenskap som livet som orienterare bjuder på.

Om du är intresserad av att börja orientera med oss kan du skicka mail till This is a mailto link eller kontakta ungdomsledare Gunnel Hansson på 0706055543.

Klubbens ungdomsverksamhet

Karlskrona SOK bedriver en varierad träning- och tävlingsverksamhet under hela året för orienteringsintresserade barn och ungdomar upp till och med 20 år. Vi vill att de ska erbjudas utmaningar och fysisk aktivitet, att de ska utvecklas, känna gemenskap och ha roligt tillsammans.

Verksamheten följer den så kallade ”Utbildningstrappan” och genomförs i olika grupper vilka utgår ifrån barnens ålder och orienteringskunskaper.

Utbildningstrappan

Våra ungdomar i verksamheten åker också på läger och springer tävlingar. Till skillnad från många andra idrotter så är en tävling inom orienteringssporten något högst odramatiskt. En tävling är på samma sätt som en vanlig träning ett bra tillfälle att testa sina färdigheter inom orientering. Vi springer därför ett antal tävlingar per år, inte bara för att tävla, utan för att få en kul utmaning i ny terräng och under nya förhållanden.Gruppindelning och ansvariga ledare:

Nybörjargruppen ”Grön”
Ledare: Gunnel Hansson (0706055543), Marie Svennerud, Linda Allwood (nybörjarföräldrar)

Yngre ungdomsgruppen ”Grön-Vit”
Ledare: Johan Mårtensson, Maria Mårtensson, Sara Eliasson

Yngre ungdomsgruppen ”Vit-Gul”
Ledare: Linda Ingemarsson (0733124894), Stefan Caleklint, Jens Bohlin

Äldre ungdomsgruppen ”Orange”
Ledare: Maria Sibileva (0733495121), Clas Nilsson

Äldre ungdomsgruppen ”Röd-Violett”
Ledare: Kent Törnqvist (0709500099), Rebecka Olsson

 

 

Uppdaterad: 16 SEP 2018 16:42 Skribent: Maria Sibileva

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info