Hoppa till sidans innehåll

Grafisk profil för Karlskrona SOK


För att skapa en enhetlig kommunikation arbetar vi utifrån en grafisk profil, som i nuläget består av grafisk manual, logotyp och typografi. Den grafiska profilen och dess tillämpning kommer att utvecklas och förbättras efterhand, idéer och åsikter är välkommet.

 

- Grafisk manual

Den grafiska manualen fungerar som ett styrdokument med riktlinjer för den grafiska kommunikationen. I manualen finner du instruktioner för användning av logotyp, typografi, profilfärger och profilelement.

 

- Logotyp

Logotypen är ankaret i Karlskrona SOK:s visuella identitet. Samtliga logotyper finns i formaten png och eps i mappen karlskronasok_logo_1603. Behöver du filerna i andra format (t.ex. .ai .pdf .svg) är det enklast att du hör av dig till Anton Österblad.

Är du enbart ute efter logotypen i dess standardutformning (svart-orange) finner du den i undermappen logo_svart_orange.

 

- Typografi

League Gothic Regular är identitetstypsnittet för Karlskrona
SOK och den ingår i logotypen. League Gothic är fri för kommersiellt bruk och kan därför laddas ner och installeras utan licens. Övriga typsnittt för vardagsbruk, som finns beskrivna i grafiska manualen, bör finnas förinstallerade på de flesta hemdatorer.

 

- Filarkiv

Uppdaterad: 03 MAR 2018 11:39 Skribent: Anton Österblad

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Peter Lundgren, Lindvalls väg 12
37330 Nättraby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info