Hoppa till sidans innehåll

Gynna Klubben


Förutom att engagera dig i klubbens verksamhet så kan du som en bonus också i samband med inköp och pant tjäna en liten extra slant till klubbkassan. Pengarna går direkt ut i verksamheten och gynnar alla medlemmar.

 

Ullmax

Kläder i ull för den aktiva personen. Oavsett vilken Ullmaxprodukt du väljer att köpa går det alltid pengar tillbaka till föreningslivet. Köper du i samband med en gemensam klubbeställning från Ullmax går 30% av ditt köp till klubben. Väljer du att handla direkt i deras webshop går 15% av ditt köp tillbaka till föreningen. För att göra detta väljer du Karlskrona SOK innan du betalar. https://www.ullmax.com/se/karlskrona-sok

 

Sponsorhuset

Konceptet är enkelt, du erbjuds rabatt på dina köp i de över 600 butiker som är anslutna till Sponsorhuset. Rabatten går efter köpet tillbaka i två lika delar, ena halvan till dig och den andra halvan till Karlskrona SOK. Vad du gör med din halva är upp till dig, plocka ut den själv eller skänk den till föreningen. Surfa in på www.sponsorhuset.se/karlskronasok för att registrera dig. Genom att aktivera "Handla smart" så får du en påminnelse från din webbläsare när du besöker en butik där du erbjuds rabatt.

 Sponsorhuset

 

 

Pantamera

Kom ihåg att du kan stödja Karlskrona SOK med din pant. I våra klubbstugor finner du de blåa lådorna vars innehåll pantas i klubbens namn. Har du samlat på dig ett större lass hemma i förrådet? Då kan lämna hela säckar i anslutning till kärlen, så tas de om hand. Skilj gärna på burkar (även importerade burkar går bra) och PET-flaskor. Win-win, både miljövänligt och ger en vinst år klubben. Har du några frågor gällande Pantamera kan du läsa mer på http://pantamera.nu/vara-tjanster/foreningar/sa-gar-det-till/ eller höra av dig till Stefan Svensson.

Pantamera

Uppdaterad: 12 APR 2018 21:17 Skribent: Anton Österblad

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Robert Hedman, Gamla Riksvägen 24
37160 Lyckeby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info