Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Klubbkläder till träning och tävling beställer Karlskrona SOK från noname.

Beställning av kläder görs via noname's Clubshop. Där kan du som medlem gå in och göra din beställning på egen hand. Clubshop är dock inte öppen året om, utan beställningar görs i omgångar. Sortimentet kan variera och för att vi ska kunna ha ett större utbud erbjuds normalt beställning en gång inför vårsäsongen med främst löparkläder och en gång inför höstsäsongen med främst skidkläder. För att underlätta för klubben betalar var och en sin beställning i samband med köpet i clubshop.

Har du några frågor gällande klubbkläder kontaktar du Klädgruppen, som består av Annette Ludvigsson This is a mailto link

 

Klädlager

Klubben gör normalt inga större inköp för lagerförsäljning mellan beställningarna i Clubshop. Dock görs vissa utfyllnadsköp för att uppnå lägre styckpriser på varorna och i mindre storlekar där åtgången är större läggs en mindre lagerbeställning. Vilka plagg som finns i lager för nuvarande kan du se här. Priset i listan anger ordinare pris. Listan uppdateras löpande. Köp från lager görs genom Annette LudvigssonThis is a mailto link

 

Beställning Klubbkläder

Instruktioner samt inloggningsuppgifter till Clubshop. För att komma åt instruktionerna behöver du vara inloggad här på IdrottOnline, du loggar in med samma inloggningsuppgifter som på Eventor.

 

Clubline - Karlskrona SOK

Ovan ser du delar av Karlskrona SOK:s Clubline. Observera att innehållet i Clubshop kan variera och innehålla annat än det som visas på bilden.

Uppdaterad: 16 NOV 2017 22:25 Skribent: Anton Österblad

Postadress:
Karlskrona SOK
c/o Robert Hedman, Gamla Riksvägen 24
37160 Lyckeby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@karlskronasok.s...

Se all info