Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsidé


Verksamhetsidé

Karlslunds IF HFK ska bedriva och erbjuda kvalitativ fotbollsverksamhet för seniorer/herrar och ungdomar/pojkar. 

 

Vi ska vara det naturliga alternativet för pojkar som vill spela fotboll, och verksamheten ska vara tillgänglig för alla. Seniorverksamheten ska byggas på spelare från de egna leden och bedrivas i skiktet direkt under elitnivå i Sverige.

 

Detta gör vi genom att ha en sund ekonomi, motiverade tränare och ledare som är utbildade för att bedriva fotbollsverksamhet, erbjuda bästa möjliga träningsmöjligheter året runt, samt bedriva en fotbollsverksamhet som är konkurrenskraftig och utvecklande med sikte på både bredd och elit.

I enlighet med vår verksamhetsidé håller vi hårt på spelarens individuella utveckling. Det ska leda till att vi blir det naturliga valet för både breddspelare och elitsatsande talanger.

Vi vill lära, utveckla och fostra våra killar till bra fotbollsspelare och ansvarsfulla individer. Det är lika viktigt att vi tar hand om de spelare som inte har höga målsättningar med fotbollen utan kanske "bara" tycker fotboll är det roligaste som finns. Den sociala aspekten i KIF är minst lika viktig.

 

Vision (långsiktiga mål)

Karlslunds IF HFK ska vara en plantskola som utbildar egna spelare, vilka kan gå vidare till elitföreningar i Sverige eller utomlands.

Uppdaterad: 17 NOV 2014 17:05

Bli medlem i KIF HFK!

Fri entré till våra

hemmamatcher.

Anmäl dig här

 

Vi stödjer

Karlslunds IF HFK:

jämtkraft

Jämtkraft säljer el, fjärrvärme och erbjuder bredbandsanslutning via Jämtkrafts Stadsnät, samt har nära 94 000 elkunder i hela landet.

Jämtkraft har som ambition att stärka sin position på elmarknaden samt etablera sig i Örebro.

En del i denna ambtion är att genom samarbetet med Karlslunds IF HFK nå ut till både näringsliv, privatmarknad samt stärka sitt varumärke 

 

ÖBO

Umbro


umbro 

 

KIF-TANDBORSTAR!

 

Klubbtandborstar

Tandborstar för hela familjen

Finns att köpa på kansliet

Postadress:
Karlslunds IF HFK - Fotboll
Grindgatan 1
70345 Örebro

Kontakt:
Tel: 019264685
Fax: 019263621
E-post: This is a mailto link

Se all info