Hoppa till sidans innehåll

Karlslunds IF HFK byter föreningssystem!

2016-04-15 10:58
Karlslunds IF HFK kan nu meddela att vi har beslutat att byta föreningssystem från Idrottonline till LAGET.SE.
  • Uppdaterad: 2016-04-15 10:59

Vi har nu ett samarbetsavtal på fyra år med Laget.se, ett avtal som bl a innehåller Silverpaket till alla våra ungdomslag.

Allt innehåll på vår gamla hemsida kommer under den närmaste tiden att flyttas från Idrottonline till Laget.se. 

VIKTIGT! Fram till 30 juni 2016 vill vi att alla våra lag FORTSÄTTER att närvarorapportera via Idrottonline (via appen eller hemsida). Fr o m 1 juli 2016 ska all närvarorapportering skötas via Laget.se.

En del av våra lag har sedan tidigare en lagsida på Laget.se. Ni kan fortsätta på samma sätt som tidigare. Ni har, om ni inte hade tidigare, Silverpaketet med alla dess funktioner. 

Vi kommer under vecka 16 eller 17 att ha en administrationsutbildning för kansli och ledare där personal från laget.se kommer till oss och utbildar kansli och ledare i användning av Laget.se. Vi återkommer om datum och tid inom kort!

För er som idag har har använt Idrottonline som hemsida (vår gamla hemsida) så är det fortfarande möjligt att fortsätta ett tag, då vi givetvis kommer ha en övergångsperiod. Ni har nu fått en ny lagsida på Laget.se. 

Vill ni komma igång med Laget.se innan administratörsutbildningen men vet inte riktigt hur? Kontakta gärna Supporten på 019-15 44 00 så kan de hjälpa er med att skapa användare på Laget.se och svara på era eventuella frågor. 

Domännamnet www.karlslund.nu kommer inom kort att gå till Laget.se. Fram till dess anger ni adressen www.laget.se/kifhfk för att komma till vårt nya föreningssystem redan idag!

Nu ser vi fram emot ett gott samarbete med Laget.se!

Bli medlem i KIF HFK!

Fri entré till våra

hemmamatcher.

Anmäl dig här

 

Vi stödjer

Karlslunds IF HFK:

jämtkraft

Jämtkraft säljer el, fjärrvärme och erbjuder bredbandsanslutning via Jämtkrafts Stadsnät, samt har nära 94 000 elkunder i hela landet.

Jämtkraft har som ambition att stärka sin position på elmarknaden samt etablera sig i Örebro.

En del i denna ambtion är att genom samarbetet med Karlslunds IF HFK nå ut till både näringsliv, privatmarknad samt stärka sitt varumärke 

 

ÖBO

Umbro


umbro 

 

KIF-TANDBORSTAR!

 

Klubbtandborstar

Tandborstar för hela familjen

Finns att köpa på kansliet

Postadress:
Karlslunds IF HFK - Fotboll
Grindgatan 1
70345 Örebro

Kontakt:
Tel: 019-26 46 85
Fax: 019-26 36 21
E-post: This is a mailto link

Se all info