Hoppa till sidans innehåll

Seger i genrepet för U21

15 APR 2013 14:39
U21 avslutade träningsmatchandet inför seriestarten med en 2-0 seger mot FC Assyrisk. FC Assyriska var förra året ett mittenlag i 4:an.
  • Skapad: 15 APR 2013 14:39

Det var en jämn match där vi hade svårt att ta tag i bollen och få till det bollinnehav vi gärna vill ha. Lite slarvigt passningsspel. Trots det så skapar inte Assyriska så jättemånga lägen. De lägen som skapas är vid fasta situationer där tyngden i närkamperna blir avgörande.

Våra 2 mål är fina spelmål. Det första driver Aziz ner till sidlinjen och slår att hårt inlägg som Mirza möter upp och stöter in vid bortre stolpen. Det andra är en fin djupledsboll av Mirza till Aziz, där Aziz blir friställd och gör inget misstag.

Vårt matchande har sett ut som man vill, vi började lite trevande men har spelat bättre och bättre hela tiden. Hela tiden har vi mött varierat motstånd, bra ungdomslag varvat med seniorlag av god klass. Sista matcherna har vi övertygat med snabbt passningsspel, där vi dominerat. Även om vi har lite tufft i närkamper mot seniorer (framförallt vid fasta) så har vi "tuffat till oss" betydligt.

 

På söndag har U21 säsongspremiär, kl 13.30 på Karlslund Arena, mot Carlstad United.

Skribent: Jonas Nytorp

Bli medlem i KIF HFK!

Fri entré till våra

hemmamatcher.

Anmäl dig här

 

Vi stödjer

Karlslunds IF HFK:

jämtkraft

Jämtkraft säljer el, fjärrvärme och erbjuder bredbandsanslutning via Jämtkrafts Stadsnät, samt har nära 94 000 elkunder i hela landet.

Jämtkraft har som ambition att stärka sin position på elmarknaden samt etablera sig i Örebro.

En del i denna ambtion är att genom samarbetet med Karlslunds IF HFK nå ut till både näringsliv, privatmarknad samt stärka sitt varumärke 

 

ÖBO

Umbro


umbro 

 

KIF-TANDBORSTAR!

 

Klubbtandborstar

Tandborstar för hela familjen

Finns att köpa på kansliet

Postadress:
Karlslunds IF HFK - Fotboll
Grindgatan 1
70345 Örebro

Kontakt:
Tel: 019264685
Fax: 019263621
E-post: This is a mailto link

Se all info