Hoppa till sidans innehåll

Stefan Ärnsved blir ny huvudtränare för U21-truppen

03 DEC 2013 15:29
Idag blev det klart att förre Kumla-tränaren Stefan Ärnsved, 36 år, tar över ansvaret som huvudtränare för Karlslunds IF HFKs U21-trupp.
  • Skapad: 03 DEC 2013 15:29

 Efter fyra års erfarenhet som tränare för IFK Kumla och ÖSK Söder, samt ett år i rollen som Spelarutbildare för Örebro Läns Fotbollförbund, tar nu Ärnsved steget till att utveckla unga talanger igen.

- Det känns väldigt inspirerande att få träna ungdomar igen som vill något med sin fotboll. Det ska nu bli intressant att få jobba i den goda träningsmiljö som finns här på Karlslund Arena, med många duktiga unga spelare och med den rutin och fotbollskunskap som finns runt tränarstaben i både A- och U21-truppen, säger Ärnsved.

- Målsättningen nu inför säsongen är att fortsätta på det arbete som föreningen har påbörjat med den stora och duktiga kullen av 16-17-åringar och att flera av dessa killar får känna på A-lagsfotboll i föreningen, fortsätter Ärnsved.

Till vardags arbetar Ärnsved numera som lärare och fotbollsinstruktör på Elitfotbollsprogrammet på Grillska Gymnasiet (fd. John Bauer), och Karlslunds IF HFKs sportchef Andreas Östby är givetvis mycket nöjd med det nya tillskottet:

- Stefan är en riktig kanonvärvning på tränarsidan! En sympatisk och modern tränare med stor erfarenhet och som brinner för fotbollen och att utveckla spelare. Vi ser det även som en stor fördel att han dagligen träffar ca 95 % av vår nuvarande U21-trupp genom skolan, detta då 14 av 15 spelare går på Grillska Gymnasiet, säger Östby.

Vid sin sida kommer Ärnsved att ha de rutinerade KIF-profilerna Petter Grundel och Arne Skotte i rollerna som assisterande tränare respektive individuell hjälptränare.


Stefan ÄrnsvedStefan Ärnsved

Bli medlem i KIF HFK!

Fri entré till våra

hemmamatcher.

Anmäl dig här

 

Vi stödjer

Karlslunds IF HFK:

jämtkraft

Jämtkraft säljer el, fjärrvärme och erbjuder bredbandsanslutning via Jämtkrafts Stadsnät, samt har nära 94 000 elkunder i hela landet.

Jämtkraft har som ambition att stärka sin position på elmarknaden samt etablera sig i Örebro.

En del i denna ambtion är att genom samarbetet med Karlslunds IF HFK nå ut till både näringsliv, privatmarknad samt stärka sitt varumärke 

 

ÖBO

Umbro


umbro 

 

KIF-TANDBORSTAR!

 

Klubbtandborstar

Tandborstar för hela familjen

Finns att köpa på kansliet

Postadress:
Karlslunds IF HFK - Fotboll
Grindgatan 1
70345 Örebro

Kontakt:
Tel: 019264685
Fax: 019263621
E-post: This is a mailto link

Se all info