Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Aktuellt"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Aktuellt


Nybörjare är alltid välkomna!

Vi har öppet intag hela året till vår vuxengrupp.
Under höst och vårterminerna har vi öppet intag till vår barn- och ungdomsgrupp (ca 7-13 år). Man provar gratis 2 gånger.

Maila, ring, eller dyk upp till våra pass för att prova på. Aikido passar dig som söker en träningsform för både sinne och kropp, en träningsform där du kan fortsätta att utvecklas hela livet. Hjärtligt välkommen!

Kagamibiraki 2020-01-12

Vid dagens firande av Kagamibiraki på Hombu Dojo i Tokyo, offentliggjordes listan på de högsta utdelade dangraderna detta år. Vår huvudinstruktör Fredrik Snell sensei tilldelades 6 dan!

Bilder från senaste träningsresan till Japan

https://photos.app.goo.gl/74kgthnL9zdJEcKz5

Grattis Gergö!

I samband med ett träningsläger i Norrköping helgen den 23-24/11 graderades vår egen Gergö Halasz till 2 dan. Hjärtliga gratulationer!

Vårläger 2019

Vårläger 2019

 

Vårlägret i Karlstad 2019 med Ulf Evenås Shihan. Vi tackar Ulf Shihan för undervisningen, vi tackar alla deltagare från när och fjärran som delade helgen med oss och även ett tack till klubbens egna medlemmar som arbetade hårt för att evenemanget skulle flyta på!
Vi vill också gratulera Roland Anderson från Umeå, Michael O´Brien från Mora och Linus Schavon från Sollefteå till deras lyckade graderingar till 1 dan! Hjärtligt välkomna tillbaka nästa år!

Samträning med Örebro Aikidoklubb

Söndagen den 16/12 har vi samträning med Örebro Aikidoklubb. Det vanliga morgonpasset är förlängt. Hjärtligt välkomna alla tränande!

Vårläger 2018

Vårläger 2018

Hjärtligt tack till Ulf Evenås Shihan, alla deltagare och medlemmarna i Karlstad Aikidoklubb som genom goda insatser gjorde årets vårläger den 24-25/3 möjligt! Deltagare från 12 klubbar denna gång. Stort grattis till de som graderades i samband med lägret: Jaakko Maukonen 4 dan, Miroslaw Biszczak 3 dan och Karlstad Aikidoklubbs egen Eva Herlitz 1 dan!

Besök av Johnny

Vår goda vän Johnny Sörensen, sensei i Aalborg Aikido Klub, besökte oss ännu en gång och höll morgonträningen söndagen den 10/12. Stort tack och välkommen åter!

Några morgonpigga tränande denna söndag 

Avslutning för barngruppen 171205

Tack alla tränande i höstterminens barngrupp! Vi önskar God Jul och välkomna åter till vårterminen som börjar den 16/1 för barngruppen!

De av våra tränande i barngruppen som kunde vara med vid terminsavslutningen tillsammans med Ulf och Mats

Nya Wermlands-Tidningen (NWT) besökte vårt vårläger

Foto: Lisa Olaison, NWT

Vårlägret i Karlstad 2017

Gruppbild från lägret

2017 års vårläger med Ulf Evenås Shihan i Karlstad den 8-9/4.

Årliga läger med Ulf Shihan i Karlstad har varit en tradition nu i 25 år.
Totalt ca 45 deltagare från 10 klubbar i både Sverige och Danmark deltog under helgen.
Vi gratulerar Emma Fryxelius och Gergö Halasz från Karlstad Aikidoklubb till deras lyckade graderingar till 1 dan!
Examinatörer var Ulf Evenås, Fredrik Snell och Marijan Sprem. Varmt välkomna tillbaka nästa år!

Ninetech AB sponsrar Karlstad Aikidoklubb

Ninetech AB har valt ut Karlstad Aikidoklubb som en av tio föreningar de vill stödja med riktade medel till barn- och ungdomsverksamheten.
Vi tackar så hjärtligt för detta och välkommnar vår nya sponsor!

Välkommen till en ny termin med barn- och ungdomsgruppen

Tisdag den 17/1 18:00 är det dags för en ny termin för vår barn- och ungdomsgrupp (ca 7-13 år). Vi välkommnar både gamla och nya tränande!

Johnny på besök

Johnny på besök

Vår goda vän Johnny Kim Sörensen 5 dan, sensei i Aalborg Aikido Klub var vår gästinstruktör denna söndagsmorgon 18/12 2016. Tack för besöket och välkommen åter!

Grattis Christian

Christian och Fredrik Sensei

Vi gratulerar Christian Jansson som här får sitt 3:e dan certifikat av Fredrik Sensei.

Träningsdag i Värmlands Nysäter 2016

Sommartårta :)

Träningsdagen i Värmlands Nysäter den 23/7 bjöd även i år på fantastisk sommartårta, härligt väder, träning och bad. Vi kommer tillbaka nästa år!

Vårlägret i Karlstad 2016

Gruppbild från lägret

Årets vårläger hos Karlstad Aikidoklubb den 23-24/4 2016 bjöd på 60-talet deltagare från 12 klubbar från både Sverige och Danmark.

I samband med lägret firades också klubbens 40-årsjubileum!
Även detta år hölls dangraderingar, vi gratulerar både Karl Torell (Sollefteå) och vår egen Christian Jansson till 3 dan!
Examinatörer var liksom tidigare år, Ulf Evenås, Leif Kinnersjö och Fredrik Snell. 

Japanresa 2016

Gruppen med Inagaki Sensei