Hoppa till sidans innehåll

Börja spela


Visste du att volleyboll är en av världens största bollsporter? I Sverige finns ungefär 200 föreningar som erbjuder volleyboll och beachvolley.

 

För barn och ungdomar finns fler spelformer.

Kidsvolley  - 6-9 år

För de allra minsta barnen finns Kidsvolley som spelas både utomhus och inomhus.  – en form av volleyboll som är enkel och framförallt rolig att spela. Kidsvolley spelas på olika nivåer beroende på hur långt barnen har kommit i träning och utveckling. Låt dig inspireras av kidsvolley på våra barn- och ungdomssidor.

Volley 2000 - 10-14 år

De lite äldre barnen spelar volley 2000, som passar bra även för andra åldrar och är perfekt som nybörjar och motionsspel. Här spelar du med studs. Hur går spelet till? Läs mer på våra barn- och ungdomssidor.

Juniorer och seniorer

Volleyboll beachvolley kan spelas på alla nivåer även av vuxna. De allra bästa är med i Elitserien i volleyboll eller spelar på Swedish Beach Tour utomhus. Andra bildar lag för att hålla igång och motionera med sina vänner. Sverigeserien i volleyboll och Opentävlingar i beachvolley finns för att tex. kompislag ska få möjlighet att tävla.

 

Du är välkommen att prova om volleyboll är något för dig, om du vill fortsätta spela med Karlstads VK så behöver du betala en medlems- och träningsavgift i föreningen. När du har betalat din avgift licenseras du som volleybollspelare och du får då delta i matcher och turneringar, du är försäkrad och du får en medlemstidning. Kontakta oss på This is a mailto link för att ta reda på vilken avgift som gäller för just dig.

 

Välkommen! 

Uppdaterad: 02 APR 2015 11:26 Skribent: Linnéa Grankvist

inbjud3

Karlstads Volleybollklubb

Postadress:
Karlstads VK - Volleyboll
c/o Echeverri, Ringvägen 15
66333 Skoghall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info