Hoppa till sidans innehåll

KVK-tipset - Så här går det till

04 JUL 2017 08:58
STORVINST+SPÄNNING+STÖD=KVK-TIPSET Vill du ha spänning i vardagen? Häng med på KVK-tipset nu! Du får chansen att vinna storkovan samtidigt som du ger ett stöd till klubben.
  • Uppdaterad: 08 SEP 2017 20:56

Tidsperiod: Den första säsongen innefattar 20 veckor. Vi startar med Färjestad 23/9 och avslutar med Solvalla 26/12. Förhoppningen är att vi vid säsongens slut har en stor vinstsumma som delas ut till andelsägarna!

 

Kostnad: 100:- per person/vecka där hälften av insatsen går oavkortat Karlstads VK och hälften går till veckans spel. Den totala kostnaden för en säsongs blir alltså 2000:-/person (100:-/v i 20 veckor).

 

Vinster: Inspelade vinstpengarna kommer att fördelas 70% till andelsägarna och 30% till Karlstads VK.

Vinstpengarna kommer att utbetalas i till andelsägarna efter säsongens avslut.

 

Anmälan: För att anmäla dig till KVK-Tipset skickar du ett mail till This is a mailto link
I mailet uppger du namn, telefonnummer samt personnummer (för medlemsregistrering, du behöver bara ange de sex första siffrorna). Sedan betalar du in hela din insats senast den 21 september till Plusgiro 796015-6, alternativt via Swish 123 – 13 13 113 och skriver ”KVK-tipset” som meddelande. Inga nya medlemmar tas in efter att säsongen har påbörjats.

 

Samtliga insatser kommer att läggas på V75.

 

Johan Quist kommer att stå för tippningen och systemens utformning. Johan är väl insatt i travet och har ägt hästar i många år.

 

Målet är att få 50 medlemmar i KVK-tipset! 50 medlemmar skulle resultera i en sponsorintäkt till Karlstads VK om 50 000:- samt 30 % av de inspelade vinstpengarna, ett otroligt viktigt bidrag till vår ideella förening!

 

Som andelsägare i KVK-tipset får man:

  • Spänning i vardagen under 20 veckor - andel i ett stort travsystem och chansen till en storvinst
  • Stödmedlemskap i Karlstads VK
  • Fritt inträde och kaffe/te vid samtliga matcher under 2017
  • Vara en viktig del av en av Karlstads volleybollklubbs största sponsor

 

Travsystemet kommer, efter att det har lämnats in, finnas tillgängligt på KVKs hemsida. För de som önskar kan vi även maila ut raden. 

 

Hoppas du vill vara med och att du hjälper till att sprida informationen så vi kan värva fler medlemmar till travklubben. Ju fler vi blir desto större vinstchans har vi!

 

Skribent: Linnéa Grankvist
Epost: Adressen Gömd

inbjud3

Karlstads Volleybollklubb

Postadress:
Karlstads VK - Volleyboll
c/o Echeverri, Ringvägen 15
66333 Skoghall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info