Hoppa till sidans innehåll

Kjell Åke Lindqvist

27 NOV 2011 12:04
Till minne av Kjell-Åke Lindqvist,

Kjell-Åke Lindqvist blev 66 år.
Karlstad Vattenskidklubb sörjer en stor människa och god vän.
  • Skapad: 27 NOV 2011 12:04

Till minne av Kjell-Åke Lindqvist,

 

Kjell-Åke Lindqvist blev 66 år.

Karlstad Vattenskidklubb sörjer en stor människa och god vän.

Kjell-Åkes gärningar för Karlstad Vattenskidklubb kan inte överskattas – behövdes hjälp med något kran för att lyfta hopp, plats för vinterförvaring av båt, reparation av båt, ny klubbstuga efter översvämning – så fanns Kjell-Åke där för att hitta lösningar och var den som såg till att det blev gjort.

I mer än 20 år har vi haft förmånen att ha Kjell-Åke i klubben, Kjell-Åke har utgjort ryggraden i klubben – den man alltid kunnat luta sig mot, ta råd av, i med och motgång och som alltid hade tid för alla.

Styrelsemötena som vi hade hemma hos Kjell-Åke o Gittan. Även efter att sjukdomen gjorde Kjell-Åke allt svagare kom vi att ha styrelsemötena hemma hos Kjell-Åke och Gittan. Alltid välkomna och alltid kaffe och något nybakt till.

 

Har sällan sett en sån styrka hos en människa som hos Kjell-Åke. Kjell-Åke levde ända in i det sista. Hälsade på hemma hos Kjell-Åke ett par veckor innan han avled, tärd, smärtan dämpad m.h.a av morfin men utan ett uns av självömkan. Trots detta drev han sina sista projekt i mål – omläggning av tak, nya fönster, ny dörr sett till att poolen blev klar så att familjen tryggt ska kunna bo kvar bekvämt och utan problem i många år.

 

Tack Kjell-Åke för allt du gav under så många år, jag är stolt över att få ha varit en av dina många vänner,

Gunnar Bonté

Skribent: Eric Lithner

Postadress:
Karlstads VSK - Vattenskidor och Wakeboard
David Ånesjö, Strandvägen 5
65217 Karlstad

Besöksadress:
Örsholmstjärn
65460 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054833578
E-post: eric@marineteamswede...

Se all info