Hoppa till sidans innehåll

Ironman #10


Klubbkamp av årets Ironman

 

Tre tappra Karnasspelare blev startfältet på det tioende Ironman.

Bulltofta bjöd på regn, regn och åter regn plus lite blåst. Uppvärmningen bestod i lite puttande och sen drog vi igång. Rundan bjöd inte på några höjdarresultat men inte heller på några riktiga djupdykningar. Kenny tog en stabil ledning på 5 kast före Chrille som var ett kast före Micke.

Det var rätt skönt att efter rundan få byta kläder till lite torrare material.

Efter det blev det en långfrukost på ett känt hamburgerhak. När regnet började avta satte vi oss i bilen och drog till Lund för att ta oss an den andra banan för dagen. I lätt duggregn avverkades 18 hål och ingen var nöjd med resultatet. Kenny rykte däremot hela 9 kast på både Chrille och Micke som gick lika.

När vi kom fram till Eslöv blev vädret riktigt bra. Det slutade regna och var lagom varmt. Spelet blev lite bättre för ett par av oss i alla fall. Kenny gick 5 under och det var vad han utökade ledningen med till Micke som gick på par och gick om Chrille som inte fick igång birdiejakten och gick 3 över.

Väl framme i Hörby så kom tropikvärmen med härlig hög luftfuktighet. Vi stod rakt upp och ner och svettades. kenny fortsatte att krossa oss andra och verkade mer intresserad hur kampen gick om andraplatsen. När vi kom till sista hålet stod det lika mellan oss. Chrille tog chansen och gjorde birdie och Micke pallade inte trycket och gick par. Kenny han vann med totalt 27 kast och försvarade sin titel.

Efter denna bana bröt vi tävlingen pga åskvarning över Helsingborg och Bjuv. Det visade sig att det var ett klokt beslut, för ungefär en timme senare bröt ett sådant ut över nordvästra Skåne.

Det blev inga bilder i år tack vare det nyckfulla vädret.

 

May the force and weather be with you!!

 

Resultat

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:02 Skribent: Mikael Linderberg

Postadress:
Karnas DK - Frisbee
Mikael Linderberg, Östraby 9147
24297 Hörby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karnasdiscklubb@pass...

Se all info