Hoppa till sidans innehåll

Premiär för KSK Friidrotts Långdistansgrupp!

06 NOV 2018 22:24
  • Uppdaterad: 06 NOV 2018 22:24

KSK Friidrott startar nu en långdistansgrupp! Vi vänder oss främst till vuxna som ser tjusningen med sparring och tävling, och vill utveckla sin löpning i grupp. Äldre ungdomar som är nyfikna på långdistansträning är givetvis också välkomna, personlig mognad och känsla för kroppens signaler är dock ett ledord. Vi tror att träningen kommer passa er som tränat konditionsidrott ett tag, och springer milen på cirka 35–50 min.  

Tid och plats: onsdagar, 18:30 till cirka 20:00, samling vid Backavallenentrén.

Träningen kommer främst ske i intervallform (både korta och långa), så länge väder och underlag tillåter. Distans i grupp när vi bedömer att intervallerna gör mer skada en nytta (vinterhalvåret). Främst för kontinuitet och sammanhållning. Om det finns intresse för gemensamma långpass på helgerna, kommer detta att inledningsvis samordnas under enkla former. I samband med starten kommer vi berätta mer om våra tankar med gruppen.

Mer information om planerade aktiviteter, träningsupplägg, medlemskap kommer ske löpande. Katrineholm har idag redan många fina löpargrupper som vänder sig till allt från entusiastiska nybörjare till inbitna stigrävar. Vi hoppas att denna löpargrupp kan fylla ett annat tomrum, något vi själva saknat i Katrineholm.

Anmäl gärna ditt intresse på Facebookeventet här:https://www.facebook.com/events/1170842263071450/

Väl mött Christoffer L Björnqvist & Stephan Johanson

 

Skribent: Andreas Daun
Epost: Adressen Gömd
sormlandssparbank_pos

 

Elektrotjänst

 

 

  Svensk Friidrott

Postadress:
Katrineholms SK Friidrottklubb - Friidrott
Prins Bertils gata, Backavallen
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info