Hoppa till sidans innehåll

Att tävla


Du behöver inte ha som ambition att tävla för att vara medlem i Kattlebergs Ryttarförening, men för dig som vill tävla finns ett par saker att tänka på:

  • Klubben behöver godkänna din ansökan om tävlingslicens via TDB innan du kan anmäla dig till tävling. Tänk därför på att betala medlemsavgift till klubben och ansöka om licens i god tid före årets första tävling. 

  • När du betalt din medlemsavgift, mejla oss och meddela betaldatum samt dina personuppgifter. Läs mer under Bli medlem.

  • När du har ansökt om licens via TDB, mejla oss igen! Mejladress This is a mailto link

  • För att klubben ska kunna ställa ut tävlingslicenser krävs att vi arrangerar minst en tävling varje år. För att kunna göra det behövs funktionärer. Som tävlande för föreningen är det därför obligatoriskt att delta som funktionär minst en gång per år utöver de klubbtävlingar där du själv deltar (där du förstås också hjälper till). Får du förhinder när det är aktuellt, kontakta oss snarast möjligt.

Tack vare vårt samarbete med K-Ridcenter kan även du som inte har tillgång till egen häst, under vissa förutsättningar, erbjudas möjlighet att tävla på någon av K-Ridcenters fina hästar. Vill du veta mer? Kontakta ridskolan på This is a mailto link eller gå till k-ridcenter.se

 

Uppdaterad: 30 DEC 2016 12:10 Skribent: Ann-Charlotte Åkerström
Epost: This is a mailto link

I samarbete med


K Ridcenter

 

Postadress:
Kattlebergs RF - Ridsport
K-Ridcenter, Hamnens Gård
44697 Älvängen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info