Hoppa till sidans innehåll
Foto: Google Earth

Kävlingegången 2016, lördagen den 10 september


Delta i Kävlingegången - Stöd frivilligt Cancerfonden och Hjärt-Lungfonden


Klicka här för att se på en större sträckningskarta.
 

Delta i Kävlingegången och stöd Kävlinge GIF. Ge dig själv en nyttig som härlig gångupplevelse, välj mellan någon av rundorna på 5 och 9 km.

Genom att ställa upp i Kävlingegången har du möjlighet att frivilligt stödja Cancerfonden och Hjärt-Lungfonden med 50 kr som vuxendeltagare och med 20 kr som barndeltagare.

Varför motionera

Kävlinge GIF planerar att årligen återkomma med Kävlingegången. Trenden med att hålla sig i form med motion har kommit för att stanna, det är något vi behöver med allt stillasittande för de flesta av oss. Förhoppningen är att fler och fler börjar med den enklaste formen av motion av dem alla, gången. Det är inget som sliter på kroppen, det får däremot i gång det mesta i kroppen som gör oss både fysiskt som psykiskt välmående. Man väljer sitt eget tempo efter bästa förmåga eller målsättning med sitt gående. Fler och fler rekommenderar gången som ett mycket gott alternativ till andra former av motion. Motionsformen passar alla åldrar, ge gången och Kävlingegången en chans lördagen den 12 september. Båda slingorna är öppna för alla från det år man fyller 12 år. Barn födda från 2004 eller senare deltar i målsmans sällskap.

Start, målgång och vätskekontroll

Start och mål är på Högalids IP, första start är 09:00. Beroende på antal deltagare kommer det att de bli intervallstarter med 10 - 15 minuters mellanrum. Det finns möjlighet att byta om på Högalids IP i de befintliga omklädningsrummen för de som önskar. Vätskekontroll finns tillgängligt längs banan och på Högalids IP. Deltagarna ställer upp egen risk och med gällande gångtrafikregler.

Sträckning 5 respektive 9 km

5 km: Högalids IP, Korsbackaområdet, Storgatan, Högsvägen, Floravägen, gångbanan mot Storgatan, Västergatan, Högalidsvägen och Högalids IP.
9 km: Högalids IP, Korsbackaområdet, Storgatan, Högsvägen, Högsmölla, gångbanan mot Storgatan, Västergatan, Högalidsvägen och Högalids IP.

Medalj och utlottning

Ett medalj utdelas till alla deltagare, ett fint pris kommer att lottas ut i vuxenklassen respektive barnklassen (födda 2000 eller senare).

Anmälan och upplysningar

Din anmälan och betalning ska senast inkommit till Kävlinge GIF måndagen den 5 september. Man väljer sin startavgift med eller utan stöd till Cancerfonden och Hjärt-Lungfonden. Med stöd är startavgiften 150 kr och utan stöd 100 kr oavsett val av slinga, 5 eller 9 km, barn födda 2001 eller senare betalar 80 kr alt. 60 kr. Startavgiften sätts in på Kävlinge GIFs plusgirokonto 43 35 73-3. Ange för- och efternamn samt födelseår. Efteranmälan kan göras på startdagen.

Vid frågor eller upplysningar kontakta vårt kansli på e-postadressen This is a mailto link eller ring på nummer 046 – 73 32 34 alt 0765 - 55 74 79 under våra kanslitider måndag, onsdag och fredag mellan tiderna 10:00 -14:00.

Se även Kävlinge GIFs hemsida (www.kavlingegif.se) för information, karta över sträckningen m.m.


Uppdaterad: 29 MAR 2017 22:12


ICA Supermarket

Thures Sport i Kävlinge

kkb_logotype

Motor o Bilelektra

Sponsorhuset

Följ oss på sociala medier
  

Postadress:
Kävlinge GoIF - Fotboll
Träningsvägen 1
24436 Kävlinge

Besöksadress:
Träningsvägen 1
24436 Kävlinge

Kontakt:
Tel: +4646733234, +46765557479
E-post: This is a mailto link

Se all info