Hoppa till sidans innehåll

Kävlingegången 2017, lördagen den 16 september


Delta i Kävlingegången - Stöd frivilligt Cancerfonden och Hjärt-Lungfonden

Vi hälsar alla spelare, ledare, föräldrar samt våra kollegor i bågskyttesektionen välkomna att delta i Kävlingegången 2017. Ge dig själv en nyttig som härlig gångupplevelse.


Genom att ställa upp i Kävlingegången har du möjlighet att frivilligt stödja Cancerfonden och Hjärt-Lungfonden med upp till 50 kr som vuxendeltagare, barn går gratis.

Varför motionera
Kävlinge GIF planerar att årligen återkomma med Kävlingegången. Trenden med att hålla sig i form med motion har kommit för att stanna, det är något vi behöver med allt stillasittande för de flesta av oss. Förhoppningen är att fler och fler börjar med den enklaste formen av motion av dem alla, gången. Det är inget som sliter på kroppen, det får däremot i gång det mesta i kroppen som gör oss både fysiskt som psykiskt välmående. Man väljer sitt eget tempo efter bästa förmåga eller målsättning med sitt gående. Fler och fler rekommenderar gången som ett mycket gott alternativ till andra former av motion. Motionsformen passar alla åldrar, ge gången och Kävlingegången en chans lördagen den 16 september. Båda slingorna är öppna för alla från det år man fyller 12 år. Barn födda från 2005 eller senare deltar i målsmans sällskap.


Start, målgång och vätskekontroll
Varvbanan som finns i närliggande Högalidsskogen mäter 2,4 km. Ni avgör själv hur många varv ni vill gå. Startavgiften är 50 kronor. Barn under 18 år deltager utan kostnad. För 
varje varv ni avverkar går 5 kronor av er startavgift oavkortat till Cancer & Hjärt o Lungfonden. Anmälan görs på plats mellan klockan 9 och 10 vid KGIF:s klubbstuga, Högalids IP. Klubben bjuder samtliga deltagare på korv med bröd samt kaffe. Dessutom medverkar ni med ert startnummer i utlottningen av en rad priser.

Alla deltagare erhåller även en minnesmedalj. För våra föräldrar till barnen i B 09/10 och fotbollsskolan är det ypperligt tillfälle att ta en promenad medan barnen tränar. För våra A-lagsspelare kan det vara en lämplig uppvärmning till eftermiddagens bortamatch mot Löberöds IF. Avslutningsvis kan nämnas att det går bra att ha med barnvagnar såväl som hundar på slingan. 

Högalids motionsslinga
 Högalids Motionsslinga

Frågor
Vid frågor eller upplysningar kontakta vårt kansli på e-postadressen This is a mailto link eller ring på nummer 046 – 73 32 34 alt 0765 - 55 74 79 under våra kanslitider måndag, onsdag och fredag mellan tiderna 10:00 -14:00.

Uppdaterad: 14 SEP 2017 18:04


ICA Supermarket

Thures Sport i Kävlinge

kkb_logotype

Motor o Bilelektra

Sponsorhuset

Följ oss på sociala medier
  

Postadress:
Kävlinge GoIF - Fotboll
Träningsvägen 1
24436 Kävlinge

Besöksadress:
Träningsvägen 1
24436 Kävlinge

Kontakt:
Tel: +4646733234, +46765557479
E-post: This is a mailto link

Se all info