Hoppa till sidans innehåll

Utmärkelser 2014 utdelade den 25 oktober på årets avslutningsfest


Årets ledargestalt: Eric Schott

Min sin lojalitet, klubbkänsla och ansvar såväl på träning match är valet av årets kompis tämligen enkelt. Han har gjort flest matcher både i A- och B-laget, på olika positioner dessutom. Årets ledargestalt är ett föredöme för Kävlinge GIF, både på och utanför plan.

Årets mål: Jim Malmgren

Med sin resoluta språngnick såg han till att cementera KGIF:s enda triumf under den tunga hösten. Målet betydde 2 - 0 i hemmamötet mot Allerum och räckte till seger. Ett riktigt viljemål. Mannen som satte till pannan var Jim Malmgren. Förutom detta vackra mål blev han även A-lagets bäste målskytt i serien med sina sex fullträffar.

Årets lirare: Linus Falk

Visserligen spelade han bara hälften av vårt representationslags matcher i serien. Men under dessa visade han klass. Årets lirare är en riktig karaktärsspelare som aldrig gör en dålig match, en spelare som borde spelat betydligt högre upp i seriesystemet.

Årets nykomling: Niklas Johansson

Han dök upp i somras efter några års uppehåll och visade inga prov på ringrostighet. Istället tog han tämligen omgående en permanent plats i A lagets startelva och utvecklades i rätt riktning resten av säsongen.

Årets kompis: Zakarias Bergstrand

En ödmjuk och synnerligen behaglig person att jobba med. Han gör alltid sitt yttersta. Därutöver bidrog han med tre mål från sin annars tillbakadragna roll i spelfältet. Att denne man skulle bli avstängd efter tre gula kort i serieepilogen är i det närmaste en utopi. En snällare människa som tar på sig ett par fotbollsskor får man leta efter. En riktig kompis helt enkelt.

Årets insats: Linnea Bergström

Personen i fråga har lagt ner ett kopiöst arbete i KGIF sedan hon kom till klubben strax efter årsskiftet. Hon har haft Högalid som sitt andra hem och jobbat på "verkstadsgolvet" mer eller mindre samtliga dagar i veckan under säsongen. Utan henne hade spelarna vare sig haft rena kläder eller gott kaffe, inte heller vår hemmapublik hade haft tillgång till den obligatoriska korven i pausvilan. Hennes jobb har varit ovärderligt för klubben. Personer som jobbar i det tysta med den energin måste lyftas fram. Därför går priset som årets insats till allas vår "husmor" Linnea Bergström.

Uppdaterad: 04 JUL 2015 08:41 Skribent: Glenn Knuthson


ICA Supermarket

Thures Sport i Kävlinge

kkb_logotype

Motor o Bilelektra

Sponsorhuset

Följ oss på sociala medier
  

Postadress:
Kävlinge GoIF - Fotboll
Träningsvägen 1
24436 Kävlinge

Besöksadress:
Träningsvägen 1
24436 Kävlinge

Kontakt:
Tel: +4646733234, +46765557479
E-post: This is a mailto link

Se all info