Hoppa till sidans innehåll

Årets individuella insats 2014


Det är en person i föreningen som jobbar mycket hårt och fokuserat, ofta i det dolda som betyder oerhört mycket för föreningen och seniorverksamheten. Den personen är Linnea Bergström. Hon tvättar alla kläder till två träningar i veckan samt till två matcher i veckan och det på helt ideell basis. Förutom denna uppgift är hon kioskansvarig, hon står i kiosken, hon bakar, hon inhandlar och inte minst hon servar även killarna före och efter våra representationsmatcher, också det helt ideellt.

Utan ett sådant värdefullt arbete och engagemang skulle det vara så mycket tyngre och besvärligare. För föreningen betyder insatsen allt, utan den skulle mycket falla. Det är många som är mer än tacksamma för insatsen. Spelarna kommer till träning och match och får allt serverat som föreningen vet att är mycket uppskattat. Förhoppningen är också att den tacksamheten kommer Linnea till kännedom, från spelare och ledare i föreningen.

Att göra en ideell insats i en förening är att göra samhället en stor tjänst som är ovärderlig. De ideella insatserna i en förening är grundbulten för all verksamhet i en förening och för samhället i stort. Utan det, ingen föreningsverksamhet och ett mindre bra fungerande samhälle.

Det är värdefullt för om så många som möjligt visar Linne sin direkta uppskattning, det är hon definitivt värd. Hon själv ber eller kräver inte någon uppmärksamhet men som ordförande i föreningen vill jag att så många som möjligt ger henne den kredit som hon verkligen förtjänar.

 

Glenn Knuthson

Uppdaterad: 31 AUG 2014 08:40 Skribent: Glenn Knuthson


ICA Supermarket

Thures Sport i Kävlinge

kkb_logotype

Motor o Bilelektra

Sponsorhuset

Följ oss på sociala medier
  

Postadress:
Kävlinge GoIF - Fotboll
Träningsvägen 1
24436 Kävlinge

Besöksadress:
Träningsvägen 1
24436 Kävlinge

Kontakt:
Tel: +4646733234, +46765557479
E-post: This is a mailto link

Se all info