Hoppa till sidans innehåll

Huvudtränare säsongen 2015


Styrelsen har gjort klart med Luis Molins som huvudtränare för kommande säsong som startar den 6 oktober med information till spelartruppen. Föreningen och styrelsen är mycket glada och tacksamma att Luis vill ta sig an utmaningen. Vi som känner Luis vet vad han står för och vad han kan uträtta, det kommer att passa väl in vad Kävlinge GIF vill uppnå kortsiktigt som långsiktigt.

Nu när säsongen 2014 är till ända så vill föreningen passa på att tacka Stefan Hegenius för hans enorma och mycket uppskattade arbete med seniortruppen under året. Han började säsongen som lagledare och slutade som huvudtränare efter schismer och olika synsätt på tränarupplägget. Det innebar att både huvudtränaren och andretränaren lämnade föreningen av helt olika grunder där föreningen har tagit sitt fulla ansvar.

Stefan tog på sig ansvaret att försöka driva skutan i hamn som föreningen är mycket tacksam för. Tyvärr räckte vi inte till hela vägen av många olika anledningar. Det har varit en minst sagt en säsong av mindre goda insatser på flera håll. Stefan har dock gjort sitt yttersta och fått slita i både ur och skur, bildligt som bokstavligen. Stefans stora uppoffringar och kämpande under säsongen ska ha det allra största erkännandet. Vi har den stora förhoppningen att Stefan fortsätter i någon roll i föreningen, vilken får den närmsta framtiden utvisa.

Uppdaterad: 06 OKT 2014 00:39 Skribent: Glenn Knuthson


ICA Supermarket

Thures Sport i Kävlinge

kkb_logotype

Motor o Bilelektra

Sponsorhuset

Följ oss på sociala medier
  

Postadress:
Kävlinge GoIF - Fotboll
Träningsvägen 1
24436 Kävlinge

Besöksadress:
Träningsvägen 1
24436 Kävlinge

Kontakt:
Tel: +4646733234, +46765557479
E-post: This is a mailto link

Se all info