Hoppa till sidans innehåll

Stefan Persson fortsätter som tränare under 2013


Föreningen är mycket nöjd med att knyta nuvarande tränare Stefan Persson för ytterliggare 1 år som ansvarig för vår seniorverksamhet. Samarbetet mellan Stefan och föreningen har fungerat på ett utmärkt sätt under hela 2012. Stefan har inte haft en lätt uppgift med de korta förberedelser som stod till buds. Truppen var mycket stor under 2012 och samtidigt har vi haft många skador som har ställt till det för oss. Till 2013 arbetar vi hårt med att få till en stabil trupp som kan mäta sig med lagen på den övre hälften i serien. Stefan har varit med och skapat en god stämning i truppen trots en del negativa resultat. Föreningens och Stefans ambition är att skapa förutsättningar för att höja kvaliten på både träning och match till säsongen 2013.

 

Vid sin sida forstätter även Rasmus Gustafsson som assisterande tränare och som spelare vilket föreningen är mycket nöjda med. Samarbetet mellan Stefan och Rasmus har fungerat alldeles utmärkt med deras kompletterande kompetenser. Att laget både har en röst vid som på planen är en styrka som vi hoppas kunna utnyttja på bästa sätt.

 

Föreningen är också mycket glada över att engagerat Stefan Hegenius som lagledare. Stefan har en lång och gedigen fotbollskunskap från många vinklingar som kommer att stärka ledarsidan ytterliggare. Hans ödmjuket och inställning kommer med säkerhet att bidra att stämningen i laget höjs ett snäpp ytterliggare.

Uppdaterad: 16 MAR 2013 15:58


ICA Supermarket

Thures Sport i Kävlinge

kkb_logotype

Motor o Bilelektra

Sponsorhuset

Följ oss på sociala medier
  

Postadress:
Kävlinge GoIF - Fotboll
Träningsvägen 1
24436 Kävlinge

Besöksadress:
Träningsvägen 1
24436 Kävlinge

Kontakt:
Tel: +4646733234, +46765557479
E-post: This is a mailto link

Se all info