Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Välkommen till Kazuki Shotokan Klubb!

Kazuki Shotokan Klubb är en karateklubb i Södertäljeområdet. Vi välkomnar nybörjare och erfarna personer i alla åldrar att tillsammans med oss träna JKA Shotokan karate. Vi är en del av JKA Sweden och Svenska karateförbundet. Japan Karate Association – JKA, har flest utövare i världen och är därmed störst inom karatefamiljen. För många utövare innebär shotokan karate även en livstil.

Klubben heter Kazuki som betyder "Harmony" eller "Fred". Att leva i harmoni och fred är något som alla människor har rätt till. Det är också en viktig grundvärdering i vår förening. Inom karaten innebär träningen både ett fysiskt och psykiskt välbefinnande, och samtidigt kunna behärska den kraftfullaste karaten för att vara användbar både som självförsvar och inom idrott. På Kazuki Shotokan klubb uppmuntrar vi till utbildning och engagemang bland våra unga medlemmar, och för de äldre självutveckling och att bygga nätverk. För alla våra medlemmar att stärka den egna personliga utvecklingen.

Under ledning av Sensei Tawanda Marufu, 4:e Dan, JKA, är vårt mål att bli en framstående grupp inom vårt samhälle, och en framgångsrik karateklubb. Det är även viktigt för oss att leda genom att föregå med gott exempel och vara en förebild för våra konkurrenter och karateka i Sverige. Sensei Tawanda har över 20 års erfarenhet av lärande, undervisning och tävlande på internationell nivå. Sensei leder klubben, tillsammans med dess tekniska kommitté.

Uppdaterad: 16 JAN 2015 23:25

Postadress:
Kazuki Shotokan Klubb
Tawanda Marufu, Bodastigen 1
15168 Södertälje

Kontakt:
Tel: +46736267440
E-post: This is a mailto link

Se all info