Hoppa till sidans innehåll

Sommarträningslägret


Sommarträningslägret

Nu har det första sommarträningslägret genomförts i Kiruna. Under ledning av Anders Ylitalo har åtta av våra ungdomsspelare utvecklats ett par snäpp. Spelarna har fått lite bättre teknik, de har jobbat stenhårt och till och med blivit sugna på att köra mer fysträning framöver. Hjälptränare var Peter Thornberg, Erik Hammas och Anders Nordström.

 

Spelarena har sprungit uppför ”Baksantis”, kastat Fresbee-golf, spelat fotboll och tagit sig uppför slalombacken på tid. Mattias Nilsson vann den sistnämna tävlingen på drygt åtta minuter. Dessutom har det grillats en hel del korv…

 

I B-hallen har Filip och Jakob har spelat backhand som aldrig förr, Pontus har vevat in slag i ett aldrig skådat tempo och Mattias drog in forehandloopar som var som gjorda för en instruktionsbok. Ingen kunde tro att Andrius bara tränat fyra månader och Sebbe, Fredrik och Martin gav som alltid 100 % på varje boll.

 

- Allt har varit jättekul och jag har blivit bättre, kommenterade Pontus efteråt. – Allra roligast var långbordet med fyra bordshalvor i rad på sista träningen.

 

Trots ett högt tempo och en hel del springande var det ett läger som präglades av mycket gott humör med många glada skratt.

 

Av Anders Nordström

Uppdaterad: 08 JUL 2009 02:54 Skribent: Mats Lindmark

 

Postadress:
Kebnekaise BTK - Bordtennis
Adolf Hedinsvägen 37
98133 Kiruna

Kontakt:
Tel: 098080480
Fax: 098080480
E-post: This is a mailto link

Se all info