Hoppa till sidans innehåll

För dig som medlem


Medlemsavgifter för år 2019

Senior 300kr

Junior 200kr (fram tills du eller ditt barn fyller 18år)

 

Betalas in på swishnummret 123 594 8757 eller på BG nr 5059-1940

Ange namn, adress, telefonnummer, personnummer på samtliga personer inbetalningen gäller för och mail. Dessa uppgifter mailar du till This is a mailto link efter det att du betalat medlemsavgiften.Det är viktigt att du som förälder anger ditt barns namn för att vi ska kunna anpassa priset vid evenemang.

Alla medlemmar som har löst licens för Kiladalens LRF får 50% rabatt på klubbens egna lokala/regionala tävlingar. Detta dras av automatiskt vid anmälan via TDB. Som medlem får du använda våra banor gratis under Öppen bana och får reducerade priser vid Pay N Jump/Pay N Ride samt behöver ej betala anläggningsavgift vid träningar på Gromossen. Vid stor efterfrågan kan föreningen arrangera Grönt Kort kurs där medlemar får reducerade priser.

Som medlem i våran förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi i föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. 

För tävlingslicens kontakta Lena Landin eller Åsa Vallin här.

 

  

Golden Touch, bild tagen av Johanna.L

 

Medlemsförsäkring

Som medlem i KLRF täcks du av följande försäkring:

Gäller vid olycksfall som drabbar den försäkrade deltagande i klubbens aktiviteter, samt vid deltagande, som olicensierad ryttare, i ridtävling i regi av annan klubb som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet, och under direkt färd till och från sådan verksamhet. Vidare gäller försäkringen vid deltagande i aktiviteter i regi av ridskola, som har avtal med den ridklubb den försäkrade är medlem i samt under direkt färd till och från.

 

Stadgar KLRF

Läs mer här

 

 

Uppdaterad: 28 MAR 2019 14:36 Skribent: Emma Lindh
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Kiladalens Lantliga RF - Ridsport
Åsa Vallin, Röjelstigen 5
61335 Oxelösund

Besöksadress:
Gromossen, Gromossen
61196 Jönåker

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info