Hoppa till sidans innehåll
Håkan Jonsson

Pappan som blev "allas vår badmintonpappa!"


De första kontakterna med badminton kom när sonen Henrik började träna, för dåvarande tränaren Anders Nyman. Håkan nötte träbänkarna på Haneborg, som så många andra föräldrar gjort.

Men det tände ett litet eget intresse för sporten för Håkan. När Anders trumpetade ut - Nu blir det KM, så var det klart att Håkan skulle ställa upp i Föräldraklassen. Och det var kul! Men konditionen skulle ha varit bättre, det var ju jobbigt att flänga runt på plan.

Så var det dags för dottern Sofie att prova sporten. Där lät inte framgångarna vänta på sig. Håkan, som vid det här laget hoppat med och spela själv i motionärerna, drillade sina barn. Rykten gick om matcher hemma på gräset...

Hm, klubben börjar fundera: skulle inte Håkan kunna bli tränare åt fler än sina egna? Efter lite övertalning så följde han med till Bosön för tränarutbildning. -Jag var nog den enda där som inte hade ett långt badmintonspelande bakom mig.

Men satsningen blev perfekt. Idag är han den bästa Racketskoletränare! Det är inte undra på att alla Kilaforsbarn vill spela badminton när vi har Håkan och hans underbara ungdomar hjälptränare.

Att själv börja tävla lockar inte. Håkan har fullt upp att peppa de egna barnen och alla de andra barnen. Han är en badmintonpappa av stora mått!

  4f844cf6-2a7b-485e-9cbc-e2230e432555

Henrik, Håkan, Sofie

Vi måste berätta att mamma Sara också är i "badmintonträsket". Hon ställer upp och fixar med det mesta kring sporten. Och spelar, naturligtvis, badminton med Motionärerna.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:20 Skribent: Helene Engman

 

____________________________________________________________________ 

        Sponsorer                  

 Kilafors Badminton  

 


 

 

Fastighetsbyrån  


 


 

fz forza

 


 

 

 

BOLLNÄS  

ger rabatter till oss i  

Kilafors BMK

 

 Läs mera

 


 

Låt Ditt företag synas! 

Vi har reklamplats åt Dig!

 

 Läs mera

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Postadress:
Kilafors BMK - Badminton
NIklas Larsson, Enbacksvägen 16
82330 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0705353879
E-post: This is a mailto link

Se all info