Hoppa till sidans innehåll

Lovisa Högman


Tolv killar i hallen, och där:

Lovisa och killarna 

     Lovisa Högman

 

Tjejbrist har det varit under några år i klubben. Det är jättesynd, inte minst för att seriespel kräver laget fullt, killar och tjejer. Badminton är en sport som passar alla.

Lovisa tycker att det funkar bra att träna med grabbarna. Helt ensam tjej är hon inte jämt. Det finns en till tjej i gruppen, men hon är inte här just idag.

Hon är inte rädd för att träna den här tjejen. Lovisa tränar badminton 3 gånger i veckan. Nu när fotbollsäsongen kommit igång är det träning veckans alla dagar, utom fredag och lördag, pust!

På badmintonträningen är det inte bara badminton som gäller. Daniel kör lite övningar med dem som stärker både kropp och kondition. Balansträning Att balansera på tå på kanten av den tjocka mattan t ex, är inte så lätt som man kan tro.

Lovisa och killarna har fått fika under dagens träning. Adam hade bakat och bjöd kompisarna! -Så har vi det inte varje träning, men mysigt var det. 

Lovisa har spelat badminton"lite till och från". Men nu känns det rätt att fortsätta till hösten. Träningarna och tränarna är helt OK. Tävlingar är kul, men det blir jobbigt att resa när det blir 2 dagar, om man nu går vidare...

Härnösandsresan var toppen! En hel helg med kompisarna och badminton. Och inte blev resan sämre av att Lovisa vann U13 dubbeln tillsammans med Nadine! Vi måste göra fler såna resor till Härnösand, eller någon annanstans, Gotland kanske..!

Lovisa

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:09 Skribent: Helene Engman

 

____________________________________________________________________ 

        Sponsorer                  

 Kilafors Badminton  

 


 

 

Fastighetsbyrån  


 


 

fz forza

 


 

 

 

BOLLNÄS  

ger rabatter till oss i  

Kilafors BMK

 

 Läs mera

 


 

Låt Ditt företag synas! 

Vi har reklamplats åt Dig!

 

 Läs mera

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Postadress:
Kilafors BMK - Badminton
NIklas Larsson, Enbacksvägen 16
82330 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0705353879
E-post: This is a mailto link

Se all info