Hoppa till sidans innehåll

MIN FOTBOLL

09 SEP 2019 08:52
  • Uppdaterad: 09 SEP 2019 08:52

Klicka här för att komma till Kif´s min fotboll sida

 

Min Fotboll - din fotboll i mobilen

Min Fotboll är bredd-, barn-, och ungdomsfotbollens alldeles egna nylanserade app som SvFF och distrikten står bakom. Den nya, helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten har som syfte att skapa mer engagemang och uppmärksamhet kring bredd-, barn- och ungdomsmatcher.

Genom att ge spelare, ledare, föräldrar och supportrar möjlighet att dela filmklipp, bilder, referat, live-sändningar och resultatrapportering i Min Fotboll kan alla som är intresserade och stöttar ett lag följa och vara en del av allt som händer kring lagets matcher.

Min Fotboll-appen är svensk fotbolls egen app oberoende av de stora sociala medieplattformarna, men med möjlighet att enkelt dela händelser och bilder i dessa om man så önskar. Det blir nu enklare och roligare att stötta sitt breddlag. Mormor och morfar, som kanske bor hundra mil bort, kommer inte längre att ha några problem att följa barnbarnets framfart på fotbollsplanen.

Appen är producerad tillsammans företaget Sportswik, som sedan tidigare har ett flerårigt partnerskap med fotbollen. Min Fotboll-appen är en lättanvänd plattform som används tryggt och säkert med beaktande av dataskydd, integritet och fotbollens värderingar. Lag och föräldrar kan själva styra vilka som får tillgång till lagets och spelarens information och bilder.

Alla svenska bredd- och ungdomslag kan fritt använda appen. En inbjudan att ansluta sitt lag kommer att gå ut via respektive förening och till lagansvariga under säsongsupptakten.

Du laddar ner appen där du vanligtvis brukar ladda ner appar.

Skribent: mda
Epost: Adressen Gömd

STÖD KILAFORS IDROTTSFÖRENING

_____

FÖLJ OSS PÅ

FACEBOOK

TWITTER

 

----------

Postadress:
Kilafors IF - Fotboll
Knöttasvägen 9
82330 Kilafors

Besöksadress:
Knöttasvägen 9
82330 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0278651159
Fax: 0278651159
E-post: This is a mailto link

Se all info