Hoppa till sidans innehåll

Rapport från vårt årsmöte

31 AUG 2021 19:36
  • Skapad: 31 AUG 2021 19:36

Kilafors IF höll söndagen den 13 juni 2021 årsmöte för sitt 101 verksamhetsår på terrassen på Knöttas.

Till mötesordförande valdes Ulf Jonsson. Vi fick höra styrelsens verksamhetsberättelse. Styrelsen fick ansvarsfrihet för verksamhetsår 2020, idrottsföreningen redovisade ett positivt resultat för 2020 trots pandemin.

Tommy Segerkvist valdes till ordförande för tiden av ett år.

Val av styrelseledamöter Sven-Gunnar Karlsson, Anders Forsberg, Ingela Berglund, Olivia Säll och Magnus Berglund omval på 2 år Martin Larsson nyval på 1 år som ungdomsansvarig.

Det beslutades att medlemsavgifterna skall hållas oförändrade 2022, detta innebär att det kommer att kosta 400 kr för en familj, 200 kr för en senior och 100 kr för juniorer. Vi har under året återigen haft ovärderlig hjälp med vaktmästarsysslor och övriga insatser på Knöttas av Daniel Andersson, Sven-Gunnar Karlsson, Stefan Larsson, Andrei Tudorean, Yvonne Segerkvist och Ammi Bruzelius. Vi tackar dessa för värdefulla insatser.

Detta verksamhetsår visade sig bli ett av de tuffaste för vår förening då världen drabbades av en pandemi. Detta till trots så ha vi lyckats driva föreningen vidare både ekonomiskt och sportligt! Bra jobbat alla inblandade. Ett stort projekt som inleddes under året var det garagebygge som vi planerat under lång tid och fick under hösten även sitt tak. Vi tackar även här alla inblandade. Våra byggnader på Knöttas har målats med hjälp av sommarjobbare från Kommunen.

Ett stort jobb som genomförts att vi tillsammans med Föreningsalliansen i Bollnäs handlat åt människor i riskgrupp. Kansliet har renoverats med nya golv och färg.

I övrigt så blev alla andra större arrangemang inställda.

Sportsligt så blev 2020 lite rumphugget då de flesta serierna spelade enbart på hösten och med minimal publik, men trots detta så har det rullat på i samma positiva anda på Knöttas. Fotbollen har haft 10 lag i seriespel under året fördelat på 3 seniorlag och 7 ungdomslag.

Fotbollsskolan arrangerades under året som lockade 26 barn. Allt under ledning av aktiva ungdomar ur de egna leden.

 

Referent

Magnus Berglund

 

Skribent: Magnus Berglund
E-post: This is a mailto link

 

webshop.png_____

FÖLJ OSS PÅ

TWITTER

Postadress:
Kilafors IF - Fotboll
Knöttasvägen 9
82330 Kilafors

Besöksadress:
Knöttasvägen 9
82330 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0278651159
Fax: 0278651159
E-post: This is a mailto link...

Se all info