Hoppa till sidans innehåll

2016


Stipendiefonden bildades för åtta år sen för att premiera en fotbollsspelare, tränare, ledare, grupp eller lag som visat framfötterna, gott kamratskap, god laganda, stor entusiasm eller annat som är värt att uppmärksamma. Bidragit till KAIKs utveckling, varit stämningshöjare och ett gott exempel. Inte för det snyggaste målet eller bästa matchen. För det finns poäng att dela ut eller serietabeller att klättra i. Stipendiaten måste också vara medlem i Kils AIK Fotboll. Stipendiesumman är max 15 % av innestående medel.

2016 års stipendiater

Årets Blinka-stipendiat tilldelas två personer för sitt uppoffrande och inspirerande arbete i föreningen under spelåret 2016. Som ungdomsledare har de lyckats att entusiasmera en stor grupp ungdomar med olika färdigheter och ambitioner att fortsätta sitt idrottande i Kils AIK. Detta samtidigt som de lyckats väl med att förbereda och aktivt slussa in samma ungdomar för spel i föreningens olika seniorlag vilket resulterat i att tolv tonåringar gjort sina debutår under samma säsong. Detta ger framtidstro i att även framtida Kils-lag kommer bestå av killar från orten.

En förening är inget utan sina ungdomar – och Ola Fossengen och Jonas Karlsson har varit en viktig länk mellan ungdomslag och seniorlagen vilket bidragit till att föreningen kommit närmare varandra. Jonas har dessutom tränat ensamkommande pojkar under säsongen vilkas glädje över att spela fotboll eller träningarnas överbryggande roll ur ett samhällsperspektiv inte går att mäta i tabeller, poäng eller gjorda mål.

Kils AIK har många olika lag – men vi är en förening tillsammans.

Uppdaterad: 29 JAN 2017 17:48 Skribent: Ewa Andrésen
E-post: This is a mailto link


Kontakta kansliet 
Ring eller skriv. 
Vi vill ha kontakt med dig!
Tel: 072-450 05 95,
Mejl: This is a mailto link

Vi säljer Serla toa- och hushållspapper
Toabal 4x6 rullar 220 kr
Hushållsbal 2x6 rullar 210 kr 
Tack för ditt viktiga stöd!

Ingen kontanthantering, använd pg-konto 590168-1

eller Swishnummer 1235 399 217

Märk inbetalningen med "Papper PXX Förnamn Efternamn"

Hemkörning kan ordnas

 

 

 

 

 

 

195x300-banner-stadium 
Köp KAIK-kläder hos Stadium.

I våra utbildningar samverkar vi med:

 

SISU-idrottsutbildarna-webl

 

 

 

   Toa och Hushåll

Postadress:
Kils AIK FK - Fotboll
Box 61
66522 Kil

Kontakt:
Tel: 0724500595
E-post: kansli@kaikfotboll.s...

Se all info