Hoppa till sidans innehåll

Haglunds och Evans gav guldregn!

03 JAN 2016 16:32
Seniorlagets Stryktips-lotteri gav guldregn under helgen - 13 rätt och över 200 000 kronor i vinst!
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2016 20:17

Seniorlagets Stryktips-lotteri fortsätter att rulla - den här omgången tampas nästan 150 supportrar med varsin enkelrad där Sandis, Mathias och Sälen den äldre leder inför avslutande omgången.

 

Men det är inte det denna nyhet handlar om. Några gånger varje tioveckors-period spelar någon i ligan för ett "riktigt" system hos Svenska Spel och under helgen blev det verkligen storslam. 

 

Viktor Haglund är hjälten på Sannerudsvallen denna helgen efter att hans spel (genom pappa Ulf) gav 13 rätt och utdelning på cirka 220 000 kronor! Härligt Viktor!

 

Men det såg mörkt ut. Aldrig har väl så många "killingar" jublat över att Tettey, Rooney eller City gjorde sena mål. För att inte prata om Jonathan Evans i West Bromwich med sitt segermål i tredje övertidsminuten.

 

Stryktips-lotteriet har rullat ett par säsonger där antalet deltagare stadigt ökat, några har tillkommit och några har försvunnit längs vägen. Ingen kunde väl ana att det någon gång skulle ge sådana summor men som tur finns det riktlinjer. 50% av summan går till seniorlagets verksamhet medan resterande 50% fördelas jämnt på samtliga tipsdeltagare som betalat in innan denna helgen. Mer information under fliken Stryktipsetlotteriet KAIK. Kul!

 

I tävlingen, som går ut på att du deltar med en enkelrad i Stryktipset i 10 omgångar (denna lämnas inte in och du har samma enkelrad alla veckor) vinner spelaren med bäst resultat varje omgång en mindre slant medan totalvinnaren en desto större. Dessutom slumpas en slant ut bland alla deltagare och om antalet är över 150 får även jumbon pengar.

 

Stort tack till alla som är med och deltar och ett ännu större tack till de eldsjälar som tar hand om alla utskick, pengar, utdelning, uppdateringar och som fortsätter jaga nya deltagare... 

 

Och är du en av dem som ännu inte är med - häng gärna på!


Kontakta kansliet 
Ring eller skriv. 
Vi vill ha kontakt med dig!
Tel: 072-450 05 95,
Mejl: This is a mailto link

Vi säljer Serla toa- och hushållspapper
Toabal 4x6 rullar 195 kr
Hushållsbal 2x6 rullar 180 kr 
Tack för ditt viktiga stöd!

Ingen kontanthantering, använd pg-konto 590168-1

eller Swishnummer 1235 399 217

Märk inbetalningen med "Papper PXX Förnamn Efternamn"

Hemkörning kan ordnas

 

 

 

 

 

 

195x300-banner-stadium

 

Beställning fotbollsutrustning

 

Beställning skademateriel

 

I våra utbildningar samverkar vi med:

 

SISU-idrottsutbildarna-webl

 

 

 

   Toa och Hushåll

Postadress:
Kils AIK FK - Fotboll
Box 61
66522 Kil

Kontakt:
Tel: 0724500595
E-post: This is a mailto link

Se all info