Hoppa till sidans innehåll

Inför seriestarten!

12 APR 2019 20:02
Vi känner pulsen på tränarna inför seriestarten imorgon:
  • Skapad: 12 APR 2019 20:02

Hur har försäsongen varit?

Vi har tränat 2 g/v en av dom på konstgräs i Airdomen på Våxnäs och den andra träningen har vi varit hos Maria på 4you. Där har vi kört olika grupptränings pass. Vi är väldigt nöjda med kvalitén men visst vill man va lite mera på gräs om det hade gått.

Några nyförvärv?

Vi har fått två killar från Carlstad United U-19 Hadi Ahmadi och Zeynollah Mohamadi båda två är tänkbara spelare i div 4. Sedan har vi Emadreza Rezai som senast spelade i Söderhamns FF div 3 där han gjorde 10 framträdanden under 2018 innan han skadade ledbandet. Men Reza som vi kallar honom är nu fullt frisk och vi hoppas och tror mycket på han. Nyförvärv nummer 4 är en Killing som gör comeback efter några års frånvaro Fredrik Flygh. Fredrik är en vinnarskalle som kommer tillföra mycket till laget i år. Robin Marpurg och Albin Andrésen som kom under hösten 2018 kan också ses som iallafall ganska nya. Sedan hoppas vi på förstärkning från en joker som kanske blir en injektion om allt faller på plats. Men inget klart ännu så vi nämner inga namn Nisse!!

Spelarförluster?

Vi har avtackat Fredrik Johannesson som efter sina studier flyttade tillbaka till Borås. Samma resa gjorde Marcus Schmidt i mitten av 2018. Johan Jaldell och Filip Larsson som kom förra året från KBK U-19 har också valt andra banor i livet. Linus Karlsson gjorde även han sin första och troligtvis sista säsong i KAIK. Linus har efter problem med korsbandsskada bestämt sig för att sluta med fotboll. Maher Suliman är i år tillbaka i Hertzöga för spel i U-19 laget. Vi önskar alla killar lycka till med sina nya äventyr.

Har någon utmärkt sig under träning och match?

Tycker alla nya killar har gjort det bra. Utmärk sig mest har nog Karzan gjort med sin energi och kvicka spel. Annars är vi väldigt nöjda med Kapten Frick och hans mittbacks kollega Anders. Utvecklings mässigt tycker vi David Åkerberg har gjort stora framsteg.

Hur är stämningen i truppen inför helgens sammandrabbning mot Västanviks AIF?

Ja...vi har ju några frågetecken, jobb, skador, någon är bortrest och vi väntar på att Emadreza ska bli spelklar men förutom det ser vi fram emot seriepremiären.

Skribent: Adam Modén
Epost: Adressen Gömd


Kontakta kansliet 
Ring eller skriv. 
Vi vill ha kontakt med dig!
Tel: 072-450 05 95,
Mejl: This is a mailto link

Vi säljer Serla toa- och hushållspapper
Toabal 4x6 rullar 195 kr
Hushållsbal 2x6 rullar 180 kr 
Tack för ditt viktiga stöd!

Ingen kontanthantering, använd pg-konto 590168-1

eller Swishnummer 1235 399 217

Märk inbetalningen med "Papper PXX Förnamn Efternamn"

Hemkörning kan ordnas

 

 

 

 

 

 

195x300-banner-stadium 
Köp KAIK-kläder hos Stadium.

I våra utbildningar samverkar vi med:

 

SISU-idrottsutbildarna-webl

 

 

 

   Toa och Hushåll

Postadress:
Kils AIK FK - Fotboll
Box 61
66522 Kil

Kontakt:
Tel: 0724500595
E-post: kansli@kaikfotboll.s...

Se all info