Hoppa till sidans innehåll

Nya tränarna presenterar sig…

29 NOV 2015 12:31
Hej KAIK-are! Jag och Edin kommer nästa säsong att ansvara för föreningens seniorlag och tänkte här ta tillfället i akt att presentera oss.
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2016 20:17

Vi är kanske välbekanta ansikten för många runt Sannerudsvallen då vi båda spelat länge i klubben och det är med tillförsikt och glädje vi ser fram emot att försöka axla denna för oss nya roll.

 

Vi arbetar båda som idrottslärare och hoppas kunna bidra med ett positivt ledarskap till föreningen, det ska kännas roligt att träna fotboll eller på annat sätt vara med runt laget. Den goda stämningen som alltid präglat omklädningsrummet i Kil är en stor anledning till varför vi spelade så länge i klubben men också valde att hoppa denna utmaning.

 

Genomtänkta och utvecklande träningar är något spelarna kan kräva medan vi har med oss krav på vad för oss som spelare var självklarheter; en god inställning till match och träning.

 

Vi är olika som personer men tror att vi kompletterar varandra bra och som spelare har vi förhoppningsvis fått med oss erfarenheter som kommer att vara föreningen till gagn. Edin är den (väl)utbildade av oss två med UEFA-licens och förbundsuppdrag för Dalsland. Min tränarutbildning är inte lika lång men nära 25 år på Sannerudsvallen är förhoppningsvis en utbildning i sig…

 

En hjärtefråga för oss är att kunna utveckla men också slussa in fler yngre spelare i klubbens båda seniorlag, gärna genom en god dialog med klubbens många ungdomsledare.

 

Vi smyger igång med träning redan denna vecka och efter nyår kör vi igång på riktigt då vi också hoppas kunna presentera oss närmare för klubbens alla ungdomsledare. Till dess hoppas vi också att det är helt klart vilka andra personer som kommer att hjälpa till runt laget, vilkas arbete vi och truppen verkligen kommer behöva.

 

Vi vill passa på att rikta ett tack till klubbens styrelse, spelare och alla andra engagerade människor runt om i föreningen för att vi har fått denna chans.

 

Med vänliga hälsningar,

 

Edin Mesic & Ola Andrésen

Skribent: Ola Andrésen


Kontakta kansliet 
Ring eller skriv. 
Vi vill ha kontakt med dig!
Tel: 072-450 05 95,
Mejl: This is a mailto link

Vi säljer Serla toa- och hushållspapper
Toabal 4x6 rullar 195 kr
Hushållsbal 2x6 rullar 180 kr 
Tack för ditt viktiga stöd!

Ingen kontanthantering, använd pg-konto 590168-1

eller Swishnummer 1235 399 217

Märk inbetalningen med "Papper PXX Förnamn Efternamn"

Hemkörning kan ordnas

 

 

 

 

 

 

195x300-banner-stadium

 

Beställning fotbollsutrustning

 

Beställning skademateriel

 

I våra utbildningar samverkar vi med:

 

SISU-idrottsutbildarna-webl

 

 

 

   Toa och Hushåll

Postadress:
Kils AIK FK - Fotboll
Box 61
66522 Kil

Kontakt:
Tel: 0724500595
E-post: This is a mailto link

Se all info