Hoppa till sidans innehåll

Seniorlagets Julkalender: lucka 1-8

08 DEC 2016 20:22
Sammanfattning av Kils AIKs julkalender med spelare som kommer representera Kils AIK 2017.
  • Uppdaterad: 08 DEC 2016 20:39

December till trots - det händer mycket i Kils AIK Seniorfotboll. Förutom träningar och spel i Hallvärmländskan har Kils AIK på Instagram (@Kils_AIK) varje dag en julkalender med spelare som kommer att spela i Kils AIK under nuvarande säsong.

Men ni som inte har Instagram ska inte famla i blindo - nedan följer en sammanfattning av de spelare som "öppnats" hittills. 

I sammanträdesborden utanför fotbollsplanen kommer också glädjande nyheter från Värmlands Fotbollsförbunds ting. Kils AIK 2 kommer nästa säsong att spela i den södra division 6-serien. Förutom nya fotbollslag att stifta bekantskap med innebär detta en dramatisk skillnad i reslängd - förutsatt att laget kommer med fyra bilar varje match blir det i runda slängar 400 mil kortare där Kils AIK 2! 

Kils AIK har av någon anledning "alltid" spelat i de norra eller västra serierna vilket inneburit långa resor - men tack vare Stefan Henriksson och ett sunt beslut på Fotbollstinget gör vi nu alltså inte det.

Lördag den 17 december fylls Fageråshallen av Kils-spelare inför den återupplivade internturneringen X-Mas Trophy. Senast den spelades var för åtta år sedan och denna gång är turneringen kryddad med inbjudna före detta KAIK-spelare som bildar ett eget lag. Eller flera för intresset har varit stort. Fotboll och efterföljande mat och dryck i all ära men det är kanske anekdoterna från dessa som kommer bli höjdpunkten.

Turneringen drar igång 13:00 om du vill dit och titta - och känner du igen dig i ovan beskrivning och vill vara med och lira och återse gamla lagkamrater får du gärna kontakta mig - det är lite vanskligt att ta kontakt med alla och några har säkert hamnat mellan stolarna. Beundran för Gamla Fotbollsvänner och deras nära 100 medlemmar av gamla KAIK-are blir än större!

Kils AIKs Julkalender lucka 1 till och med 8:

Samtliga bilder är ursprungligen fotograferade av Krister Nilsson under säsongen 2016. Det ska tilläggas att bilderna är publicerade i lågupplöst version på Instagram och där redigerade med filter eller andra effekter vilket ytterligare försämrar kvalitén. Bilderna här gör alltså inte fotografen rättvisa.

 

Skribent: Ola Andrésen
Epost: Adressen Gömd


Kontakta kansliet 
Ring eller skriv. 
Vi vill ha kontakt med dig!
Tel: 072-450 05 95,
Mejl: This is a mailto link

Vi säljer Serla toa- och hushållspapper
Toabal 4x6 rullar 195 kr
Hushållsbal 2x6 rullar 180 kr 
Tack för ditt viktiga stöd!

Ingen kontanthantering, använd pg-konto 590168-1

eller Swishnummer 1235 399 217

Märk inbetalningen med "Papper PXX Förnamn Efternamn"

Hemkörning kan ordnas

 

 

 

 

 

 

195x300-banner-stadium 
Köp KAIK-kläder hos Stadium.

I våra utbildningar samverkar vi med:

 

SISU-idrottsutbildarna-webl

 

 

 

   Toa och Hushåll

Postadress:
Kils AIK FK - Fotboll
Box 61
66522 Kil

Kontakt:
Tel: 0724500595
E-post: kansli@kaikfotboll.s...

Se all info