Hoppa till sidans innehåll

Senior: Välkomna Andreas & Jesper!

22 FEB 2016 21:45
Seniorlaget presenterar ytterligare två nya spelare.
  • Skapad: 22 FEB 2016 21:45

Inte ens vaktmästarna kunde göra planen spelbar för måndagens träning vilket gjorde att konstgräset byttes ut mot syrefattigare miljöer i Vikstahallen.

 

Efter uppvärmning och balans var det en krävande hinderbara med betoning på snabba fötter som snabbt monterades ihop. På kort tid har grabbarna genom ett härligt fokus på träning visat tydliga resultat; mest påtagligt är detta i balansmomenten men detta märks också i killarnas koordination, styrka och kondition. 

 

Två av de 20-talet lirare på plats gjorde sina första träningar som Kils AIK-spelare efter att ha provspelat en tid i klubben.  Jesper Svensson, 18 år, kommer närmast från Karlstad BK och har efter en månads provspel bestämt sig för att spela på Sannerudsvallen nästa säsong. Som kvick och utvecklingsbar ytter kommer han tillföra en hel del under säsongen som kommer.

 

Ny i Kils-tröjan är också Andreas Ståhlberg som senast spelade i Ulvsby IF. Efter flytt till Kil ett stenkast från Sannerudsvallen har han varit med och tränat senaste veckorna och snabbt vuxit in i gruppen. 24-åringen är en snabb och spelande mittback och är precis som Jesper träningsvillig med en härlig inställning.

 

IMG_7397

Andeas & Jesper

 

Antalet nyförvärv den här säsongen är därmed sex stycken när trupperna för Division 5 och 6 mer eller mindre börjar sätta sig. Sex stycken kan låta mycket men det är välbehövliga pusselbitar eftersom fler spelare än så tyvärr inte springer vidare (eller inte springer lika ofta...) på Sannerudsvallen nästa säsong. 

 

En stor eloge till spelarna som med sitt öppna och härliga sätt att vara i omklädningsrummet och i träning snabbt fått dessa nyförvärv att känna sig som "en i gänget".

 

Och, just det...dagens träning avslutades med dragkamps-KM där Johan Andersson (den äldre) och Adam Modén tog sig hela vägen till seger. I finalen besegrade de den något oväntade finalduon Johan Jonsson och Eric Frick. 

 

IMG_7396

Skribent: Ola Andrésen


Kontakta kansliet 
Ring eller skriv. 
Vi vill ha kontakt med dig!
Tel: 072-450 05 95,
Mejl: This is a mailto link

Vi säljer Serla toa- och hushållspapper
Toabal 4x6 rullar 195 kr
Hushållsbal 2x6 rullar 180 kr 
Tack för ditt viktiga stöd!

Ingen kontanthantering, använd pg-konto 590168-1

eller Swishnummer 1235 399 217

Märk inbetalningen med "Papper PXX Förnamn Efternamn"

Hemkörning kan ordnas

 

 

 

 

 

 

195x300-banner-stadium

 

Beställning fotbollsutrustning

 

Beställning skademateriel

 

I våra utbildningar samverkar vi med:

 

SISU-idrottsutbildarna-webl

 

 

 

   Toa och Hushåll

Postadress:
Kils AIK FK - Fotboll
Box 61
66522 Kil

Kontakt:
Tel: 0724500595
E-post: kansli@kaikfotboll.s...

Se all info