Hoppa till sidans innehåll

Spelschema för Division 5 & 6

07 FEB 2016 20:12
2016 års spelschema för division 5 (Solstabussligan) och division 6 är nu fastställt.
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2016 20:17

Värmskogs SK kom att ersätta Lysvik som tvingades att dra sig ur. Matchen mot Värmskogs SK är också den enda som står på fel datum då den ännu inte bekräftats av hemmalaget. Men boka inte in en söndagsutflykt till Liljevallen då matchen istället kommer att spelas på lördagen...

 

Återstår att se hur, om eller när Värmskog, som hade en plats i samma division som Kils AIK 2, ersätts i division 6 Norra.

 

Spelschema division 5 Västra

 

Spelschema division 6 Norra

 

Under seriens gång möter Kils AIK följande lag; Fiskeviks IF, Grums IK, IF Örnen, IFK Velen, IK Viking, Jössefors IK, Mangskogs SK, Rottneros IK, Svanskogs IF, Sörby IK och Värmskogs SK.

 

Undertecknad har många minnen från tidigare kamper med årets seriekollegor och det blir flera återbesök till klubbar som Kils AIK mötte senast det begav sig i femman. 

 

De tuffa matcherna på Sjövallen i Fiskevik och Sven Olssons måljubel tre minuter efter segermålet är ett på näthinnan. Sven Olsson var upptagen i kiosken när Johan Sandström rakade in segermålet i slutminuterna men gjorde inte avkall på firandet när detta upptäcktes. Samma Johan återfinns sju år senare fortfarande i laget och återstår att se om det blir en repris.

 

Ett annat minne är ryktet som florerade innan match mot Fiskevik att deras målvakts senaste klubb var Hammarby IF. Hur ryktet nu uppkom vet ingen men efter en stormatch på Sannerudsvallen av nämnde målvakt dristade sig en Kils AIK-spelare att på parkeringen fråga hur tiden i "Bajen" egentligen var...

 

Grabbarna i Fiskevik hade roligt åt detta länge och vem klandrar dem. Det ska också sägas att Kils-spelaren med frågan också även han finns kvar...

 

Ett annat västvärmländskt lag är IF Örnen; från Charlottenberg minns jag en riktigt tung förlust under dessa år men framhåller hellre ett minne med Melvine Merchant, en riktig KAIK-profil som tyvärr inte längre är med oss. Efter ett segermål på övertid tappade walesaren fullkomligt besinningen och rusade ut på planen med ett flygplansfirande som Montella hade blivit avundsjuk över. Underbart!

 

Topprivaliteten mot IK Viking säsongen 2009, segern mot Mangskog när ett tiotal spelare begravde Oscar Lidström i en hög och de mållösa matcherna mot muskulösa grabbar i Velen är andra minnen.

 

Jag är inte känd för underdrifter men det är åtminstone så jag vill komma ihåg dem. Förhoppningsvis blir vi fler KAIK-minnen rikare under säsongen som kommer och om inte annat går det att överdriva rejält om några år...

Skribent: Ola Andrésen


Kontakta kansliet 
Ring eller skriv. 
Vi vill ha kontakt med dig!
Tel: 072-450 05 95,
Mejl: This is a mailto link

Vi säljer Serla toa- och hushållspapper
Toabal 4x6 rullar 195 kr
Hushållsbal 2x6 rullar 180 kr 
Tack för ditt viktiga stöd!

Ingen kontanthantering, använd pg-konto 590168-1

eller Swishnummer 1235 399 217

Märk inbetalningen med "Papper PXX Förnamn Efternamn"

Hemkörning kan ordnas

 

 

 

 

 

 

195x300-banner-stadium

 

Beställning fotbollsutrustning

 

Beställning skademateriel

 

I våra utbildningar samverkar vi med:

 

SISU-idrottsutbildarna-webl

 

 

 

   Toa och Hushåll

Postadress:
Kils AIK FK - Fotboll
Box 61
66522 Kil

Kontakt:
Tel: 0724500595
E-post: This is a mailto link

Se all info