Hoppa till sidans innehåll

Vårtipset 2018: Och vinnarna är...

21 JUN 2018 09:37
  • Uppdaterad: 21 JUN 2018 23:26

Vårsäsongen är slut och vinnarna skall koras. Över 300 stycken tips lämnades in där vi vill börja med att rikta ett stort tack till alla som var med och stöttade Kils AIK Seniorfotboll. Tack!

Jesper Boström ledde med full pott i halvtid men han höll inte hela vägen. De sex sista matcherna var på förhand de klurigaste där Kils segrar hemma mot KB Karlskoga och borta i Västanvik slog ut många men där den största kupongrensaren var förra helgens förlust borta mot Forshaga IF.

En som däremot gick "rent" i andra halvan var Johan Nilsson som efter sex matcher "bara" hade tre rätt men som sedan spikade alla sex återstående matcher. På nio rätt blev han därmed ensam segrare och årets segrare av Vårtipset. Grattis Johan!

Erik Ramefelt sålde tipset och ser minst lika stolt ut som Johan. Förutom ära och en tusenlapp mottog Johan också en KAIK-tröja från burväktaren vilken han bär på bilden. 

Fem stycken hade åtta rätt; Sme-Lars, Johan Rosenberg, Monica Svensson, Daniel Carlsson och halvtidsledaren Jesper Boström

Kils AIK har inte levt upp till förväntningarna vad det gäller målskyttet och gemensamt för alla på andraplats var att de trodde vi skulle mäkta med fler mål. Den som ändå var närmast var Monica Svensson som därmed får en femhundring och en tröja som belöning. Grattis!

Ingen deltagare hade noll rätt - men tio stycken hade ynka ett rätt i tävlingen. Ytterbacken Johan Arvidsson kanske skäms en aning men bland dessa återfinns två från hans familj. Det som fällde avgörandet här var den som var längst från i antal mål.

Torgny Arvidssons välvilliga tips på 33 mål var 18 mål från verkligheten och Torgny koras därför till årets jumbo. Torgny såg lika glad ut för det på bilden som skickades och lika fint som bakgrunden var att dalslänningen skänker vinstsumman till lagets trivselkassa. Tack! Helt lottlös går han dock ändå inte då även han får en KAIK-tisha.

Stort grattis till samtliga segrare - och tack ALLA för att ni deltog! Vi har en sommar, höst och vinter framför oss men sedan är det dags för vår(tips) igen...

Skribent: Ola Andrésen
Epost: Adressen Gömd


Kontakta kansliet 
Ring eller skriv. 
Vi vill ha kontakt med dig!
Tel: 072-450 05 95,
Mejl: This is a mailto link

Vi säljer Serla toa- och hushållspapper
Toabal 4x6 rullar 195 kr
Hushållsbal 2x6 rullar 180 kr 
Tack för ditt viktiga stöd!

Ingen kontanthantering, använd pg-konto 590168-1

eller Swishnummer 1235 399 217

Märk inbetalningen med "Papper PXX Förnamn Efternamn"

Hemkörning kan ordnas

 

 

 

 

 

 

195x300-banner-stadium 
Köp KAIK-kläder hos Stadium.

I våra utbildningar samverkar vi med:

 

SISU-idrottsutbildarna-webl

 

 

 

   Toa och Hushåll

Postadress:
Kils AIK FK - Fotboll
Box 61
66522 Kil

Kontakt:
Tel: 0724500595
E-post: kansli@kaikfotboll.s...

Se all info