Hoppa till sidans innehåll

Zlatan till Kils AIK!

20 MAR 2017 21:13
30 man slet på konstgräset under måndagen. En av dem var Zlatan Hazbic, nyförvärv i Kils AIK.
  • Skapad: 20 MAR 2017 21:13

20-åringen har provtränat de senaste tre veckorna och kritade under måndagskvällen på för sin nya klubb. En kvick anfallare som löper över stora ytor och som hela tiden strävar efter att vara spelbar. Zlatan har tidigare spelat för KBK-U21 medan det ifjol blev sparsamt med fotboll.

Lite rost finns kvar där än men vi är övertygade om att det finns kvalitéer av ädlare valörer där under och att anfallaren kan växa fram till en viktig pjäs i Kils AIKs seniortrupper under säsongen. Välkommen Zlatan!

Ett annat nyförvärv är Casper Nyström - även han från Karlstad BK. 16-åringen är värvad som burväktare till P-17 i föreningen men har varit med under seniorträningar och imponerat. Både han och Oskar Persson kommer utgå från ungdomslaget men även träna med seniortruppen och möjlig speltid i något av seniorlagen är förhoppningsvis något som kommer utveckla tonåringarna.

Mer info om denna trio kommer upp på Spelartruppen under Senior så småningom...

Vid sidan om nyförvärven är det lika glädjande att se spelare i sakta mak återvända från sjukstugan. Viktor Hultman strävar på efter en bristning i ljumsken och har redan setts jogga och delta i passningsövningar vilket är en rehab i rekordfart. Johan Sandström har efter sin axeloperation även han sprungit sina första meter med boll medan Johan Rosenberg deltar i det närmaste fullt ut med en comeback förhoppningsvis bara några veckor bort. Kim "Tranan" Engdahl gjorde också comeback efter innebandysäsong och knäproblem medan Linus Johansson redan går för fullt i träning och eventuellt kommer att involveras redan mot Hertzöga BK.

Den matchen spelas nu på onsdag med start klockan 19:00. I denna träningsmatch blir det en del rotation och en del nya ansikten precis som sig bör i vänskapsmatcher men visst blir det extra spännande att ta sig an ett förmodat topplag i årets division 4. Väl mött!

Skribent: Ola Andrésen
Epost: Adressen Gömd


Kontakta kansliet 
Ring eller skriv. 
Vi vill ha kontakt med dig!
Tel: 072-450 05 95,
Mejl: This is a mailto link

Vi säljer Serla toa- och hushållspapper
Toabal 4x6 rullar 195 kr
Hushållsbal 2x6 rullar 180 kr 
Tack för ditt viktiga stöd!

Ingen kontanthantering, använd pg-konto 590168-1

eller Swishnummer 1235 399 217

Märk inbetalningen med "Papper PXX Förnamn Efternamn"

Hemkörning kan ordnas

 

 

 

 

 

 

195x300-banner-stadium

 

Beställning fotbollsutrustning

 

Beställning skademateriel

 

I våra utbildningar samverkar vi med:

 

SISU-idrottsutbildarna-webl

 

 

 

   Toa och Hushåll

Postadress:
Kils AIK FK - Fotboll
Box 61
66522 Kil

Kontakt:
Tel: 0724500595
E-post: kansli@kaikfotboll.s...

Se all info