Hoppa till sidans innehåll

Riktlinjer kring smittspridning av Covid-19

09 APR 2020 16:02
Hjälp oss att minska smittspridningen av Covid-19.
  • Skapad: 09 APR 2020 16:02

Många aktiviteter och tävlingar ställs in i dagsläget men vi är glada över att fortfarande kunna ha stallet och ridskoleverksamheten igång.

Vi behöver dock hjälpas åt att tänka på vissa saker:

Tvätta händerna med tvål och se till att de blir ordentligt rena, använd gärna handsprit. Detta gör du innan du åker till stallet och givetvis vid behov när du är hos oss. Vi är noga med att det finns tvål, papper och handsprit på våra toaletter.

Håll avstånd till varandra och tänk som när du rider, en hästlängd eller två ponnyer. Tänk på att din ridlärare träffar många elever varje kväll så försök i möjligaste mån hålla avstånd till hen och övrig personal exempelvis vid uppsittning. Kramar och annan fysisk kontakt får vi vänta med.

Ridskoleelever får endast besöka ridskolan i samband med sin ridlektion eller annan planerad aktivitet. Stallet kan tyvärr inte fungera som fritidsgård i dagsläget.

Vi begränsar antalet personer på anläggningen. För att vara säkra på att vi inte vistas för många på anläggningen samtidigt ser vi att Ni som elever har endast en medhjälpare med er till ridningen. Klarar man sig själv är såklart det att föredra.

Stanna hemma om Du har minsta symtom eller om du har en nära anhörig som är isolerad. Detta gäller alla som vistas på vår anläggning. Personalen har rätt att be personer som uppvisar symtom att lämna anläggningen.

Vi önskar kunna fortsätta hålla ridskolan öppen och ber Er därför respektera våra önskemål och hjälpa oss på detta vis.


Vi följer Ridsportsförbundets och Folkhälsomyndighetens riktlinjer.
Informationen kommer att uppdateras vid behov.

 

Tack för att Du tar ditt ansvar och hjälper oss att ta vårt!

 

Skribent: Louise Radevik
Epost: Adressen Gömd

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan(2)

 

staticbanner

Postadress:
Kils RF - Ridsport
Lökene Mon Ridskolan
66591 Kil

Kontakt:
Tel: 055440829
E-post: This is a mailto link

Se all info