Hoppa till sidans innehåll

Ersättningar


Policy för ersättningar av arbete inom Kils slalomklubb

(Version 2010-10-02)

 

 

Skidlärare inom barnskidskola, vuxenskola och snowboardskola får ersättning i form av ETT säsongskort. Dessutom erbjuds alla skidlärare möjligheter att åka med på rabatterat försäsongsläger. Skidlärare är garanterad plats för familjens barn i barnskidskola och/eller snowboardskola.

 

Arbete i övriga verksamheter, såsom cafeteria, lift, snösprutning etc., ersätts med ETT säsongskort eller deltagaravgift för ETT av familjens barn i barnskidskola/snowboardskola per 24 timmars arbete.

Om man vill kan man istället byta 24 timmars arbete mot ersättning för en del av EGEN deltagaravgiften i vuxenskidskolan. Skillnaden mellan avgift i barnskidskolan och i vuxenskidskolan får man stå för själv.

 

Ersättning betalas ut i efterhand. Det innebär att den som köpt säsongskort/betalt deltagaravgift för familjens barn (eller vuxenskidskola) och sedan lagt ner 24 timmars arbete skall kontakta verksamhetsansvarige, och får sedan ersättning motsvarande utlägg.

 

Styrelsemedlemmar (inklusive suppleanter) ersätts med säsongskort/deltagaravgifter i barnskidskola/snowboardskola för hela EGNA familjen (max 5 st). Dessutom har styrelsemedlemmar möjlighet att hyra klubbstugan för privat ändamål utan kostnad.

 

Verksamhetsansvariga inom cafeteria, snösprutning, liftverksamhet, anläggning och skidskola har samma ersättning som styrelsen.

 

Ansvariga för tävlingsverksamhet, sponsorverksamhet, handikappverksamhet och uthyrning ersätts med ETT säsongskort eller deltagaravgift för ETT av familjens barn i barnskidskola/snowboardskola.

 

Observera

·         Tävlingsföräldrarna har ansvar för att bemanna cafeterian eftersom inkomsterna därifrån direkt går till finansiering av tävlingsverksamheten. Det innebär att tävlingsförälder inte kan kräva ersättning för arbete i cafeterian.

·         Endast en ersättning utgår, dvs om någon som sitter i styrelsen och dessutom är verksamhetsansvarig får endast ersättning för ETT av uppdragen.

·         Alla skidlärare och tränare skall ha liftkort.

·         Alla skidlärare och tränare betalar ordinarie deltagaravgift för egna barn.

·         Alla säsongskort är personliga.

 

Denna information finns även som en PDF-fil:
Policy för ersättning i form av säsongsliftkort 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:00 Skribent: Jonas Kindberg

Följ oss på instagram

Stöd våra sponsorer och samarbetspartners

IdrottensBingo

 

 SE_Small

 

SISU 

Postadress:
Kils SLK - Skidor
Nicklas Åslund, Långgatan 27
66530 Kil

Besöksadress:
Slalomstugan 1, Fryksta
66591 Kil

Kontakt:
Tel: +4655440820
E-post: This is a mailto link

Se all info