Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till träningsgrupper


Vill du utvecklas som skidåkare? Har du åkt förut och vill lära dig mer? Kom till oss och prova på åkning i portar. Vi erbjuder dig en bra alpin grundträning i en spännande skidmiljö. Du får också möjlighet att tävla.

Kils slalomklubbs träningsverksamhet riktar sig till barn och ungdomar från 6 år som kan åka skidor och vill fortsätta att åka och ha kul! Definitionen på att "kunna åka skidor" när det gäller små barn är att de klarar liften själva samt tar sig ner för Frykstabacken.

Träningsverksamheten för barn mellan 6-7 år bedrivs endast under snösäsongen. Det är grundläggande skidåkning och en "inskolning" till vår ordinarie träningsverksamhet.

Du som vill börja träna alpint hos oss får naturligtvis prova på detta kostnadsfritt ett par gånger innan du bestämmer dig.

För övriga börjar säsongen redan i augusti/september med barmarksträning en gång i veckan. Vi tränar både inne och ute under hösten och då tränar vi styrka, kondition, smidighet, balans samt snabbhet. Alla barn lär känna alla barn i grupperna, har kul och börjar förbereda sig inför vintern.

För de som är intresserade finns chans till snöträning redan före säsongen i hemma i Kil. Vi åker till Trysil på klubbläger en långhelg i december.

Under snösäsongen så är det träning i Frykstabackenbacken 2-3 gånger i veckan. Vill du tävla så finns det tävlingar både i Frykstabacken andra backar i Värmland. 

Och dessutom kan alla medlemmar i klubben (även de som inte är med i träningsgrupp) tävla i Fryksta cup och klubbmästerskap!

Mer info om vår verksamhet hittar du på klubbens hemsida. Här läggs all info samt alla pågående aktiviteter ut.

Intresserad? Gå in och anmäl dig på vår sida för Medlemmar, Skidskola & Träningsverksamhet

Uppdaterad: 15 SEP 2014 20:44 Skribent: Jonas Kindberg

Följ oss på instagram

Stöd våra sponsorer och samarbetspartners

IdrottensBingo

 

 SE_Small

 

SISU 

Postadress:
Kils SLK - Skidor
Nicklas Åslund, Långgatan 27
66530 Kil

Besöksadress:
Slalomstugan 1, Fryksta
66591 Kil

Kontakt:
Tel: +4655440820
E-post: This is a mailto link

Se all info