Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt Klippan RC 2018.01.03

05 JAN 2018 14:56
2018.01.03 Senaste nytt Klippan RC Lokalen är fortfarande under utredning av kommunen. Om vi får vara kvar med nuvarande storlek på lokal är inte klart ännu men det kommer vi få svar på inom kort. När det är klart kan vi fokusera på hur vi vill
  • Uppdaterad: 05 JAN 2018 14:57

2018.01.03


Senaste nytt Klippan RC

  • Lokalen är fortfarande under utredning av kommunen. Om vi får vara kvar med nuvarande storlek på lokal är inte klart ännu men det kommer vi få svar på inom kort. När det är klart kan vi fokusera på hur vi vill utforma och kanske fräscha upp lokalen.

  • Däcksponsringen har fallit väl ut. Målet var att få fler ungdomar att börja tävla. Hittills har vi delat ut däck till 4 olika förare under 3 tävlingar. Givetvis vill vi få fler ungdomar att börja tävla och jobbar vidare med detta.

  • Det är dags för klubbtävling för alla medlemmar även de utan licens. Den 20e januari kl 09.00 börjar det och håller på tills vi är klara. Det är öppet för träning redan från kl 07.00. Anmäl er antingen via This is a mailto link eller på anslagstavlan nere på klubben.

  • WBC 24-25/2. Då behövs hjälp med att fixa tävlingen både under tävling och innan. Det kommer komma ut kallelse till arbetsdag för att bygga om banan. Tänk nu på att ni kan få rabatt på köravgiften nästa år om man medverkar och hjälper till. Antingen bygga om banan eller att hjälpa till vid tävlingen. Ju fler desto bättre och lättare för alla.

  • Den STORA punkten hamnar sist. Styrelse 2018 behöver finnas. Som det ser ut nu så har vi ingen ordförande efter nästa årsmöte. Om vi alla hjälps åt med att hålla klubben rullande och blomstrande så blir det lättare för samtliga. Kom på möten och engagera er i klubben. Styrelsen behöver hjälp plus att det är lättare att ta beslut om styrelsen vet vad medlemmarna vill. 

Nästa styrelse/medlemsmöte infaller den 24/1 klockan 18.00. Kom och var delaktiga i klubben! Vid frågor så finns vi på banan.

/Styrelsen


Epost: Adressen Gömd

 

Välkommna!

Onsdagar 18-21
Söndagar 11-18


Info från kassören

Glöm inte betala in medlems och köravgifter! 
Så slipper ni betala trackfee! Mer info under "Avgifter".

Tänk på att tidigare avgift gäller till 31/12.
Kör/medlemsavgift gäller årsvis 1/1 - 31/12.
BG: 5122-9870


Klippan RC klubb

För att få fler av våra ungdomar att tävla, har vi beslutat att klubben vill hjälpa till. 
Klippan RC bjuder på en uppsättning godkända däck per tävling. 
Detta gäller ungdomar upp till och med 18 år som är medlemar och har tävlingslicens i Klippan RC.


Medlemmar i
Klippan RC klubb

Nu är det snart dags för årsmöte. Till årsmötet behöver vi er hjälp.
Vi behöver få in tips på ny ordförande för klubben, har ni tips på personer ni vill ha med i styrelsen är dessa välkomna.
Vi har en mycket fin klubb och bana, vi vill alla att detta ska fortsätta. Detta kräver en fungerande styrelse, så era synpunkter och tips är en förutsättning för detta.
Det behövs fler som kan hålla lokalen öppen under säsongen, hålla lokalen / banan i skick, är ni villiga får ni gärna höra av er till styrelsen.
Med detta hoppas vi i sittande styrelse att vi kan hjälpas åt med detta, så vår klubb kan fortsätta blomstra.

På styrelsens uppdrag
Tomas Olsson
Ordförande. 


Klippan RC Klubb

Hej alla. Det börjar att dra ihop sig för oss att anordna WBC 2018. Den 24-25/2 är datumen som gäller för race så in och anmäl er nu direkt så platserna fylls. Frågor rörande licens kan lösas på klubben. Förutom körning så behöver vi hjälp både innan och under tävling. Den 14/2 kommer vi ha extramöte innan tävlingen. Om alla hjälps åt kommer tävlingen bli lika bra som förra året! Arbetsdagar kommer räknas både för ombyggnad och hjälp vid tävling.

Den 22e och 23e februari är det arbetsdag på banan. Då ska banan byggas om inför WBC 24-25e. Det finns folk på banan från 16,00. Hjälps vi åt så blir banan riktigt bra.

/Styrelsen


 

 

 

Postadress:
Klippan RC Klubb - Bilsport
Ängelholmsgatan 3
26433 Klippan

Besöksadress:
Ängelholmsgatan 3
26433 Klippan

Kontakt:
Tel: 0736155677, 0727152100
E-post: This is a mailto link

Se all info


Våra sponsorer:

 

Klippans logotype

 

Logotype  

 

 Bildresultat för Volvo

Göinge Bil AB 

 

Åstorp, Järnvägsgatan 19

Bildresultat för optimera


Bildresultat för colorama


Bildresultat för preem


Timebutikerna


Image