Hoppa till sidans innehåll

Deltagarrekord på Årsmöte

05 MAR 2010 19:00
Idag Fredagen den 5/3 kl 19.00 kom det så många medlemmar på årsmötet i PRO´s lokaler att det måste ses som ett deltagarrekord om man ser till de senaste 15 åren.
  • Skapad: 05 MAR 2010 19:00

När klubben i år försökte praktisera årsmötet kombinerat med prisutdelning för ungdomar och seniorer kom det hela 23 stycken vuxna och 14 st ungdomar.

 

Så många mötesdeltagare har klubben inte haft på sina årsmöten sedan 80 -talet om det ens räcker. Kanske får man titta längre tillbaka för att finna så stort deltagare antal på självaste årsmötet.

 

Givtevis lockade det deltagare genom att hålla även prisutdelning och en form av säsongsvslutning för ungdomarna. Här skall nämnas att det är trots det stora antalet på årsmötet är en besvikelse att det bara kom 4 ungdomar då vi har en ungdomsverksamhet på ca 30 ungdomar.

 

På mötet hölls sedvanligt årsmöte och därefter bjöds det på korv med bröd, smörgåstårta och läsk. Under kvällen visades det bilder tagna av Peter Nordén Möller från tävlingar det gågna året. Delar av det stora "bildarkiv i diabildsformat" som Lave Jansson lämnade efter sig har undertecknad fotograferat av och delar av dessa foton visades oxå. Samt rullade det en del badmintonmatcher på väggen som fick praktisera som filmduk.

Skribent: Niklas Furevi
Klippans BMK - Badminton
 

 Seriesegrare div 3 1972/73

 

 Seriesegrare div 4 2008/09

  

 

 

 

  

Daniel Persson

 

 Marcus Persson och Daniel Persson

 

  

 

 

Postadress:
Klippans BMK - Badminton
Anna-Karin Danielsson, Centralgatan 10
26435 Klippan

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@klippansbadm...

Se all info