Hoppa till sidans innehåll

Badminton Sweden

Återstart i Kiruna

(2021-11-29 09:53)
Sveriges nordligaste förening heter BMK Fjädern och ligger i Kiruna. Föreningen är dessutom en av landets äldsta med ett stundande 75-årsjubileum nästa år.
 
I helgen spelas dubbla(!) seriesammandrag i division 1-4. Vanligtvis spelas serien endast en av dagarna men just denna helt är det spel både lördag och söndag i de flesta av serierna.
 

Clara och Johanna till VM

(2021-11-25 22:46)
Johanna Magnusson och Clara Nistad har efter en magisk höst fått besked om att de får delta på VM i Spanien i december.
 

Save the date

(2021-11-12 11:46)
Nu börjar vi nedräkningen mot Swedish Open i Uppsala 20-23 januari. Tävlingen med stort T. Mötesplatsen med stort M.
 

Arrangör sökes

(2021-11-11 09:17)
Ett riksläger för U14-15 ska genomföras någonstans i Sverige 5-9 januari. Är detta något för er förening att arrangera?
 
Efter ett år av inställda, framflyttade och uppskjutna utbildningar har tränarutbildningarna verkligen tagit fart under hösten.
 
Det är mycket som händer, överallt. En del nyheter passar bra här på hemsidan, men mycket annat hamnar på Facebook och Instagram.
 

Viktiga förtroendeuppdrag

(2021-10-26 10:19)
Tommy Theorin, ordförande i SBF, har av Riksidrottsförbundet utsetts till representant i ett av RF:s råd, Rådet för ekonomiska stöd. Dessutom väntar viktiga dialoger för att på olika sätt positionera europeisk badminton.
 

Rankingpoäng i DM

(2021-10-26 09:37)
Från och med i år kan distriktsmästerskapen (DM) i badminton inkluderas i Sverigerankingen. Varje distrikt ges möjligheten att välja om man vill ansluta sitt DM till rankingen.
 
Som enda svenska representanter fanns Clara Nistad och Johanna Magnusson med i Victor Denmark Open som inleddes i veckan. Deras närvaro i turneringen signalerar en spännande framtid, två svenska stjärnor på stark frammarsch.
 
Ta chansen och boka en klubbresa till Victor Swedish Open i Uppsala 20-23 januari! Sök medel via en enkel ansökan om återstartsstöd. Ansökan är förlängd till lördag 27 november.
 
Du som är intresserad av att kombinera studier med en målmedveten elitsatsning rekommenderas att söka till våra badmintongymnasier, Riksidrottsgymnasium (RIG) eller Nationellt godkända idrottsutbildningar (NIU). Sista ansökningsdag 1 december.
 
Clara Nistad och Johanna Magnusson har tagit sin första turneringsseger. I finalen av Dutch Open besegrades Jille/Seinen från Nederländerna med 17-21, 21-14 och 21-12.
 
Intresset har varit stort. Och med en förlängd ansökningstid finns dörren öppen för de föreningar som ännu inte har sökt, eller för dem som vill ansöka om mer stöd.
 
Felix Burestedt är som ende svensk uttagen till VM i Huelva, Spanien, 12-19 december.
 

skane_rgb_pos_r2

Sparbankstiftelsen stödjer KBMK 

ekstrands

Logga Begravningsbyrå 1

Racket Pro Center i Helsingborg

Sponsorer

Adapt Media 

 

Swedbank

  

  

  

Vill du också sponsra Klippans Badmintonklubb? Kontakta då klubben.

Translate the page in English

 

Postadress:
Klippans BMK - Badminton
Anna-Karin Danielsson, Centralgatan 10
26435 Klippan

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@klippansbadm...

Se all info