Hoppa till sidans innehåll

3 finaler - 3 Guld, 1 semifinal - 1 brons

15 MAR 2009 19:16
Klippans första seger i A-klass sedan början av 80-talet kom idag söndag genom Marcus och Daniels vinst i herrdubbel i Nissanslaget. Dessutom gjorde Angelica debut i A-klass och i U15 vann Rickard två klasser.
  • Skapad: 15 MAR 2009 19:16

Mixed U15 och Dubbel U15 vann Rickard med partners. I mixen bjöd han och Emilia upp till riktigt härligt skönlir. En match med många härliga bolldueller som var värd att se oavsett vem man hejade på. Detta var Rickards första mixed och tillsammans med Emilia funkade det helt utmärkt.

Rickard och Emilia

 

I Dubbel U15 lyckades Rickard och Oscar K från Skälderviken ta hem segern efter ett ganska så knakigt spel genom hela turneringen.  Men de lyckades trots detta att ta sig hela vägen, bra gjort grabbar.

 

Marcus och Daniel vann Herrdubbel A-KLASS efter brilliant spel i både semifinalen och i finalen.  Marcus och Daniel var tidigt uppe för första match klockan 9:00, men kommer på plats och får beskedet att de vann den på wo. En match de så väl hade behövt ha i ryggen för framtida spel. I avsaknaden av denna match kom man till semifinal utan att spelat något i Söndrumshallen. Detta gjorde att de behövde ett och ett halvt set på sig i semifinalen för att få allt på plats. När väl allt funkade tog man hem segern i semifinalen efter skiljeset med relativt komfortabla siffror. Detta var troligen helgens mest roliga match att titta på. Enormt bra spel från alla fyra ledde till långa och intensiva bolldueller.

Daniel och Markus   Marcus och Daniel    

Väl i finalen tog man hem första set men med jämna siffror. Slappnade av lite i andra och förlorade det precis. I tredje tog man sig samman och även här fick man ett ryck och vann till slut med komfortabla siffror även här.

 

Läs mer om deras dubbelspel i Nissanslaget HÄR 

 

Erik tog sig vidare till semi i C-klass men fick se sig besegrad efter två set. Erik kämpade på bra men efter att gjort sig illa i knäet i kvarstfinalen var det en något desarmerad Erik som spelade semifinalen. Säger inte att det var detta som påverkade utgången av matchen men det påverkade oavsett Erik.

 

Stefan H kämpade på under lördagen i C-klass singel, vann en poolmatch men denna vinsten räckte ej till poolseger. Även Stefan fick problem med ett krånglande knä som vid hemsresan ej var böjbart. Hoppas allt är väl nu.

Stefan H 

 

Alex, Erica och Fredrik spelade även de singel i sina klasser under lördagen där Erica var den som gjorde bäst resultat med en poolseger.

 

Daniel och Marcus

 

 Resultat Nissanslaget 2009

 

 

 

Skribent: Niklas Furevi

skane_rgb_pos_r2

Sparbankstiftelsen stödjer KBMK 

ekstrands

Logga Begravningsbyrå 1

Racket Pro Center i Helsingborg

Sponsorer

Adapt Media 

 

Swedbank

  

  

  

Vill du också sponsra Klippans Badmintonklubb? Kontakta då klubben.

Translate the page in English

 

Postadress:
Klippans BMK - Badminton
Anna-Karin Danielsson, Centralgatan 10
26435 Klippan

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@klippansbadm...

Se all info