Hoppa till sidans innehåll

Passbeskrivning


Barngympa 4-5 år
Barngympa är rolig, allsidig motorisk träning där barnen får prova på olika sätt att röra sig och använda både kropp och knopp! Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar, att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Barngympa. Barnen gympar själva utan förälder/anhörig, som väntar i omklädningsrummen.

DansMix FSK - åk 3
Danspasset som känns som en dansfest!
Ett roligt, svettigt och medryckande danspass med en enkel filosofi, Alla kan dansa! En låt är en dans, så man slipper komma ihåg massa steg. Här blandas många olika stilar som Afro, samba, ragga, showdans, indiskt mm. Man väljer själv sin nivå och gör efter egna förmågan.

Puls&Lek FSK - åk 3
Vi startar med en pulshöjande övning som Tabata eller liknande. Hela kroppen kommer att få arbeta. Lite stretch på det. Avslutar gympapasset med lek. Målet med passet är att barnen ska få kämpa, göra sitt bästa och ha KUL! Mycket energi och glädje!

Styrketräning åk 4-6 och 7-9
Kom och träna med kompisar och andra i din ålder. Passen kommer att vara fyllda av pulshöjande övningar som fokuserar på olika muskelgrupper för att bygga kondis och stryka. Största fokuset är att ha roligt, hitta dig själv och ditt sätt att röra på dig. Träning ska vara kul och detta kommer att bli skoj!

Uppdaterad: 15 AUG 2017 19:42 Skribent: Ellinor Bäckman

Följ oss på Instagram & Facebook:
fbinstaSPONSORER:
tools


ica supermarket


J3M_Byggkonsult


eab


Postadress:
Klubb Energi - träning för alla - Gymnastik
Körsbärsvägen 9
33333 Smålandsstenar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@energitraning.s...

Se all info