Hoppa till sidans innehåll

Lyckad multisporttävling

10 AUG 2016 20:56
Den 2 juli testade skidsektionen att arrangera en träningstävling i multisport med kanotpaddling, cykling och terränglöpning.
  • Uppdaterad: 24 AUG 2016 20:24

Fyra lag kom till start. Tävlingen inleddes med kanotpaddling i Hosjön på ca 2,5 km. En störtskur hälsade deltagarna välkomna till detta första moment. Efter ett frenetiskt paddlande runt banan lämnades kanoterna för att hoppa på varsin cykel.

Cykelmomentet gick på grusvägarna från Hosjön till Åsby, Björkö och Ösby. Därifrån vidare till Rickeby och Ekeby för att sedan ta 282:an från Knutby station till Svärdens IP. Totalt ca 20 km.

Cyklarna övergavs vid Svärdens och den sista grenen tog vid nämligen terränglöpningen. Två varv på elljusbanan (5 km) med blöta skor och kläder. Först i mål kom Lars och Thomas Ohlin som avverkade sträckan på ca 1 timme och 30 min.

Deltagarna kunde konstatera att det var en rolig träning/tävlingsform som gärna får upprepas framöver. Det går att klara sig igenom momenten även om man är otränad, det gäller som vanligt att hushålla med krafterna någotsånär!
Foto: Per-Erik Nyström

Skribent: KIF skidor
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Knutby IF - Skidor
Tommy Gustavsson, Gränsta 105
74012 Knutby

Kontakt:
Tel: 017440457
E-post: This is a mailto link

Se all info